Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo od ovog gospodina. Ciro Blazevic je BiH onda odveo na SP i napravio ekipu, a ne Safet Susic i to cu uvijek da tvrdim. Ciro najbolji selektor kojeg je BiH imala.
Dok je Ciro vodio BiH svi su navijali za BiH, od najmladjeg do najstarijeg, od Bošnjaka, Srbina, Hrvata jer su igrali koji zasluzuju!
A zvršio je kao Vahid!
Dalić posveti Ćiri. Livnjak posveti Travničaninu. I onda Fikro u Preočici ispred prodavnice navija za Maroko....
Treba Dalic da trenira svoju drzavu Bosnu i Hercegovinu, dosta vise sa Hrvatskom dalicu vrati se svojoj matici i budi trener
Svaka čast komšijama sve čestitke.Tako se brane boje države....
Hajd penalista dosta je i tebe , trebo si davno otputovati, nista niste bolji od Maroka.
Zlatko ispo brončani. Žao mi je što nisu igrali finale.
Demagogija za respekt.
Cestitke komsije 🇧🇦🇭🇷🥉
Vise Hrvati gotive Ćiru nego mi, a nas teleća glava u trenerci izblamirao, a Ćiro sve pripremio u kvalifikacijama. Koji smo mi Indijanci…
A najjače mi kad se sjetim kako se obrukao pred čitavim svijetom, izjave Telećoglavog poslije utakmice sa Nigerijom da su ga iznenadili Nigerijci kako su brzi i okretni , pa to ne bi izjavio ni selektor San Marina nit iko ko imalo poznaje fudbal, a uz to i dokaz da nije ni pogledao nijedne kasete.
Opet zovi tompsona da ti pjeva sram te bilo!
Skromno, gospodski, ponizno. Zaista rijetke osobine u današnjem vremenu, kad ma sve strane susrećemo 'ponosne ', glavate, 'one što ne daju ma sebe ' i slične majmune. Ovo je lijepo i vidjeti i čuti.
Dalićuu legendo naša bia i osta,dok neko psuje majku šiptarima on svoje uspihe pripisuje drugom....HR🥰
Svakome se desi da jednom pobijedi pa i susjedima.
I da ima tri pehara sa svjetskih smotri
Tako je za Ćiru...Ispravio si se nakon polufinala imao si prave ispade i sovinisticke pozdrave....Ćiroooooo
Vidiš čovjeka čista pogleda.