Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno komsijama sutra. Jedan dio mog zivota je proveden u Hrvatskoj. Nikad mi nije upucen ruzan pogled a ne nesto vise. Jos jednom sretno.
@drBaustelleKlobuk Sad ti sigurno masu od kuce 😂
Osobno mi je veliki broj prijatelja muslimana cestitalo na uspjehu hrvatske reprezentacije... Ovi plaćeni komentari nisu mjerodavnima pogotovo u godini izbora
@Bh1hrvat1, Čuj čeatitali? Reci nam? Pored gosp. Dalića koliko si ti inače zaslužan za ovaj prolaz. Da ne jedes i ti hljeb pardon kruh od ovaga:)))
mars govnaru us......
SVaka vama čast, ali kako dva kosovska albanca otpremiše pod albanskim orlovima srpske nazad Vučiću i DOdiku, će jedino ući u narodne pjesme ! Vjerujem na Ksovou da će se svako muško diejte zvati Granit ili ĐErdan !
Samo hrabroo,samo junacki!!
Izuzetno dobra ekipa i bez da se uvlacim bilo kome navijam za Hrvatsku. A draga mi i jedna lijepa, plaho zgodna i naocita Hrvatica...
https://avaz.ba/vijesti/bih/393544/klub-mrzitelja-sda-latic-pola-nacije-prezire-rezim-i-nikad-ne-bi-glasalo-za-sda
Naprijed Danska!
Dabogda peticu fasovali...ovo oko nesreca je bezveze totalno. Ne zeli drugom.sto ne zelis sebi...Ali.peticu...
Neka vam je sretno protiv te danske statistike..uzgred kad smo kod Hrvatske i ponosa, pa i statistike...evo gledam ovu Perkovićku u Parizu...pa ona je skoro nepobjediva
A gdje vam je Kitarevicka
Uvlačenje mošnjaka kreće za 3, 2, 1...
Uvucem ti majci
....moramo zbog Prosinečkog se uvlačiti.
uzp ce biti porazen!!!!
Srebrenica
Nek bude lom na terenu pa ko pobedi.. Danska je ekipa kakvu Hrvatska ne želi.. Nisu neki igrači ali skladan i jak tim. Biće gusto..
Ja samo mogu reći da mi je Beyoncé nekako kravasta a Shakira slatka ko bombona.
Tanak siti musliman ako te te dvoje sejtanske pjevacice mogu zavesti....
@sabahudin_kalesija Mada ja nebi zalio da odem u dzeheneme ako djavoli izgledaju kao bijonse i sacira :)
hrvatski narod nema pojma što je ponos. da ga ima davno bi raskrstio s vlašću kako u hns-u tako i u hrvatskoj. cijena nedostatka ponosa i pameti platit će svojim iseljavanjem. isti problem imaju i srbi i bosanci.
Hrvati su itekako ponosan narod ali nedovoljno ekonomski pismen tako da im svakakvi diletanti prodaju muda pod bubrege :(
@Hr Joe kod prodaje muda pod bubrege upravo hrvati hrvatima najviše to rade. ti si jedan od kupaca, samo toga nisi svjestan, upravo zbog iluzije ponosa koju posjeduješ.