Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšić kaže da ce se žaliti jer ima tu i Bosanaca...i Hercegovaca...On kad je ratovao..on kad je ljiljana dobijao...on će opet ratovat...on će...ne zna ji on ša će,al hoće garant..Begić mu je svjedok da hoće
Čitava kugla zemaljska je navijala za Hrvatsku 2018. protiv Francuske u finalu svjetskog prvenstva, svi su bili u 'kockicama', idemo ponoviti, ali ovaj put podignuti pehar svjetskog prvaka, neka čitav svijet čuje za Hrvatsku, i svjetske prvake!!!!
Šport, turizam i vanjska politika su uspjesne u Hrvatskoj
Bitno je učestvovati. Teško je doći do samoga vrha. Ipak kao mala nacija imaju zavidne rezultate
Po meni trebalo je povesti Brekala
Kakav Brekalo bre
Veliku širinu ima ovaj roster. Konačno i stoperi i bočni top kvaliteta. Ali uvijek je sve moguće, jedna Njemačka je kao branitelj titule ispala u skupini 2018. godine. Tako da se ništa ne može prognozirati. Nije nemoguće ni da Hrvatska ispadne u skupini, niti je nemoguće da osvoji titulu.
Hrvatski nogometni savez radi strašno kvalitetan posao. Prave kampove na svim kontinentima, koriste ne tako veliku bazu Hrvata (oko 6 milijuna ljudi) koji žive bilo gdje u svijetu (Njemačka, Švicarska, BiH, Austrija, SAD, Australija...), svako talentirano dijete je zavedeno u bazu podataka, to mora dati rezultate.
Fali Mandzo. Jel' ovo Čombe rezervni golman.
Sretno susjedi!!! Mada fali neki Mandžukić u vrhuu.
Ako prodju grupu mogu se udariti nogom u dupe.Ovdje ce Kanada da iznenadi.
daj više, to govorite svake godine, svako prvenstvo, kako vam više ne dosadi? Niste 1 bod osvojili na takmičenju, i vi govorite nekom da se udari nogom u dupe..
Imamo top igrače, svi igraju završnicu lige prvaka svake godine, najboljeg igrača svijeta, viceprvaci svijeta, ovaj put moramo ići do kraja i podignuti taj pehar svjetskog prvaka!
Ispadaju u grupnoj fazi
Od koga bolan
Klix hrvatski portal hahahaahhahaah
Drvenu.
Ovo je reprezentacija BiH samo sa hrvatskim dresovima
I što ti to govori?! To, da svi hrvatski igrači iz Bosne žele igrati samo za Hrvatsku?
Beton ekipa