Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dvije riječi, Kylian Mbappe!
Pogba je bio najbolji igrac na svjetskom prvenstvu ,kapa dole Modricu ali on je bio najbolji,a sto je Murinjo u Junajtedu izlapio i ostaro i ne zna da ga koristi to je nesto drugo
Sine jesi ti zdrav majke ti, kakav bolan Pogba haha
U pravu si Daliću da samo Francuska i Njemačka imaju više medalja od Hrvatske na SP-ima zadnjih 20 godina. Hrvatska ima dvije medalje sa SP-a, bronza 98. i srebro sada. Malo si prešutio da ima još reprezentacija koje imaju isto medalja kao i Hrvatska, a koje su istog ili čak većeg sjaja. Brazil: srebro 98. i zlato 2002. Holandija: srebro 2010. i bronza 2014.
@turbofolk on je samo rekao KOJE reprezentacije IMAJU VIŠE medalja od Hrvatske!! Naravno Brazil je bio prvak svijeta 2002 i drugi 1998 što je normalno veći uspjeh!! A što bi bilo tek da je Hrvatska bila samostalna od 1945 ne pod Jugoslavijom???
@ZrinkoNeretva Bili bi kao i Srbija danas, osrednji. Elem, bronza i srebro su za ogroman respekt, ali pretjerujete. U Jugoslaviji su Srbi bili daleko bolji u fudbalu a Hrvati u kosarci, sada se okrenulo.
Vjerovatno je zaslužio jer je i sa timom i reprezentaciom došao do vrha ali koliko je FIFA spremna ubaciti još nekoga pored Ronalda i Mesija to ćemo tek vidjeti. U svakom slučaju za većinu nas sa ovih prostora Miodrić je ovu godinu odigrao za deset.
IMAS PROBLEMA SA VIDIOM ONDA OČITO
lijepi moj modricu ljepotane hahahahaha