Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova generacija Hrvatske je zaslužila da ponovi uspjeh Vatrenih iz `98., a možda i da zaigra u finalu Mundijala.
najlošija igra hrvatske do sada ali ipak bi bilo nepravedno da su prošli danci,hrvatska iz grupe je malo izgubila moć igrajući jednu tekmu na ispadanje ali zasluženo i imaju tim imaju nešto mogu jako daleko pa ipak njima igrači real madrida sjede na klupi za rezerve izmedju belgije francuske brazila i potajno hrvatske i urugvaja treba tražiti novog svjetsgog prvaka, lično mislim da urugvaj ne može ali ove 4 repke izmedju sebe ne znam ždrijeb dalje jedna će biti pravak!
Ne razumijem zlobu i pretjerano uživanje naših "naroda" tokom ovoga SPa. Treba nam biti drago ako neka repka za koju navijaš pobijedi, bilo Hrvatska, Srbija, etc. Raduješ se sljedećoj pobjedi. Ali to je to, život ide dalje, mora se na posao, šljakat, lomit leđa za 400KM. Jedino ne kontam ove jadnike što im se cijeli život svodi na to da smisle neku opasku da "šuknu" jednom il oba naroda koja ne podnose. Vi o ratu dok drugi jebu i uživaju u nečemu.
Svaka čast komšije Hrvati, tako secigra za svoju reprezentaciju, svi mi treba da učimo od vas!!!
pa glupane mi nismo turci! kakvo poređenje???
Pa onda kazu susjedi da BOSANCI ne navijaju za njih... Pogledajte malo i fan zone smo napravili da se susjedi bodre 😎 Pa nam se zahvalite
dudlamo ga komšijama, a oni nama bacali granate i u logore nas trpali
Kraj je bio lutrija ! Kao da Modric ne bih volio da ga je zabio,volio bih vise nego mi svi,ali sta je tu je,nema mu se sta reci,covijek igra 2 sata u komadu,(a gdje prije 3 perfektno odigrane utakmice)pucas penal za skoro pobjedu,psihicki si slab,tisuce navijaca oko tebe i sve oci uprte u tebe,MODRICU NAKLON DO PODA !!!! Ustat pa rec LUKA MODRIĆ !!!! A SUBAŠIĆU POGOTOVO ! SUBA IGRAČ UTAKMICE !!!!
Kakve velike stvari, dajete golove poslije sretnih odbijanja u dvije utakmice, niste ništa pokazali na nikada lošijem prvenstvu!
@myrosCRO Da poznaješ nogomet, znao bi da je teže igrati kvalifikacije nego svjetsko, grupu na svjetskom prolaziš sa 4 od 9 bodova. U baražu kvalifikacija Hrvatska tek druga i dobije Grčku koju je BiH u kvalifikacijama dva puta nadigrala, ali fakini Grci su igrali kvarno i napravili nas budalama uz naše razmažene dijamantiće.
Susjedi, cestitke!!!!!
Svaka čast Hrvatima na pobjedi iako je bilo tjesno. Drago mi je zbog Modrica i Madzukica.
neka zivi sport ,a ne politika ,Cestitamo komisijama .bih je uz vas
ma ljudi selektor hrvatske je bosanac iz zenice dok je selektor naše rep prosinecki iz hrvatske, vidite koliko smo povezani iskreno žao mi je bilo sjajnog golmana i ujedno i najboljeg igrača danske, pravog vikinga i i njegovog starog koji ga je bodrio sa tribina ali to je fudbal i samo jedni prolaze
tarik filipović reče da je iz zenice kao i on i šta je problem i ako je iz livna sve je to bosna livno sigurno nije ni u hrvatskoj ni u danskoj
dao Bog da Hrvati osvoje svjetsko,ali ovi jadovi hrvatici iz BIH sto provociraju na nacionalnoj osnovi oni nisu svinesni koliko su maleni i koliko se gade Hrvatima iz Hrvatske.kakvi su to jadnici,ali skontat ce kad ostare,kao sto su svi skontali osim politicara jer njima je dobro oni samo truju narod..
+92. U Hrvatskoj rat. Umjesto hrvatske, na europsko ide Danska i uzima titulu. '18: Hrvatska Imperija uzvraća udarac i udara na Rusiju.
Ujo ti si se rodio u Livnu i ti nisi rvat 😂😂😂😂😂 Livno je u Bosni i Hercegovini bilo i biće.