Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatko Dalić je odličan trener i strateg, strog i ne dozvoljava kurçenje igračima manekenima, što je osjetio na svojoj koži Nikola Kalinić, svaka čast i sretno u nastavku takmičenja. Nek naši izvuku pouku i nauče nešto ...
Jos jedan dokaz da je nogomet kolektivna igra, ni najbolji pojedinac ne moze sam nista.Hrvatska podmazani stroj Argentina ko golf dvica moj!:)))
Ovo je selektor , ovo je ozbiljna reprezentacija . Nasi propaliteti kad pobijede Lihtenštajn digne se tolika nevjerovatna euforija dok nas svaka ozbiljnija ekipa ne spusti na zemlju sa 3,4 komada .
Bravo majstore, aferin susjedima.
Podsjeca me na majstora Löw a, i pored ovako dobre utakmice covjek je prizeman i pokusava da zadrzi momcad na tlu. Svaka cast.
vrlo pametna izjava Dalica !
znači selektor je bosanac, svaka čast ;)
@BUBEUGLAVI a ko je ovde glupan HERCEGOVINA u Maleziji mozda konje jedan
ispast Ce prije nego sto misle
KatoLIX siri islamofobiju i propagira krizarski fasizam
ti često zaboraviš popiti na vrijeme svoje lijekove ;)
Ubio se za selektira naših zmajeva ,vrijedi ko Meša i Pape zajedno.
ne navijam za hrvatsku navijam za senegal
ma ne..najbolje da vas nazovu Zmajevi pa da mozete pasti qurcu za usi kao nasa reprezentacija
Mirni i dostojanstveni ok, al ponizni.. čovječe zajebi to u sportu (a i u životu inače).
DALIĆ KAO NA DŽUMI SUTRA.
Tačno se vidi i osjeti da i veliki igrači u hr reprezentaciji slušaju i rade ono što im trener koji nije imao velikih rezultata u karijeri zapovjedi, za razliku od naših reprezentativaca koji čini se ponekad misle da su veći od svemira sa onom poznatom "ko si ba ti ba"
Dadoše gol i svi Ustaše..