Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne odustaj te od svoje igre,ona vodi u finale sretno🇧🇦🇭🇷🇧🇦🇭🇷
IDEMO KOMŠIJE, SVAKA ČAST TREBA UČITI OD VAS , HRVATSKAAAAAA 🇭🇷!!!
Kakve komsije konju, pola bosanaca i hercegivaca u reprezentaciji Necu nikad navijati za njih dok god bosanski katolici hrvati se odlucuju igrati za istu i dok god politika iz zagreba nije postena i ne kaze im, vi zivite u bosni i borite se za istu
Argentina World Champion '22
Koju vasu igru jbt igrate najdosadniji fudbal, jednom opalite na go i udje, 90 minuta uglavnom 0:0, ali sreca mora jednom okrenuti ledja
Rick238, slabo se razumijes u fudbal. Sreca? Sreca je u sportu spoj pripreme i prilike. A hrvatski su igraci mentalno i fizicki pripremljeni da svoje prilike koriste. Njihovi protivnici, ocito je, nisu.
volio bi da komšije osvoje 💪 samo izbacite onog malog messia 💪
Hrvati su realno bolji od Argentine, imaju zrelu igru i sigurno da se neće opuštati. Mogu Gaučose riješiti i u regularnih 90 min., a ako se dogura do produžetaka i penala to je 99% njihova sigurica. Postali su najbolja repka svijeta u penalima, to kod njih nije ni "fudbalska lutrija" jer tu čak sreća više i nije presudna. Mislim da je to sve krenulo od onog tragičnog poraza od Turske.
Igrat ćemo svoju igru: catenaccio.
Iskreno se nadam da ovaj put nećete imat sreće, ha ha
Jest nas evo briga, 🤣
DALIĆ HRVATSKI KRALJ !
Jarane vi ste odradili momački, tako i nastavite PS.Dužni ste mi gajbu meze je moje !
Vi i nemate igru, brani se 90 minuta, izvuci penale pa nek bude kako bude
Buraz budi realan ljudi su kvalitet i postali su jako poštovani u svijetu fudbala
Trebali su se otvorit protiv Brazila, zabit 2-3 a primit 5 golova i svi bi govorili o super utakmici i zaboravila bi se za 5 dana.Bitno je igrati pametno i na rezultat, tko te pita za dojam.A to mogu samo velike ekipe kao sto je Hrvatska.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)