Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kralju, tebi i ekipi kapa do poda za sva vremena! Bilo je i previse uspjeha i radosti u ovoj godini za tako malenu, ali ponosnu zemlju. Zivi i zdravi nam bili 100 godina! Inace, mi Hrvati imamo taj luksuz da imamo u svakom trenutku dvije mile i voljene domovine koje u srcu vise od tisucljeca nosimo kao jednu Domovinu (a to je tlo BiH i HR), pa tako svaki uspjeh jedne ili druge u nama budi i radost i ponos. Zato veceras, svi zdusno za nase Zmajeve i Robija! Pokorite A ligu dogodine! Sretno!
@konstruktivnoST konacno neko normalan svaka cast komsija navijam za hrvatsku osim kad igra protiv moje bih
@sabane Iskren da budem, kada igraju jedna protiv druge, samo molim dragoga Boga da ne bude nekih ludih izgreda ili bezobraznih navijackih uvreda kakvih ima na slicnim utakmicama na Balkanu. Rezultat mi fakat nije bitan jer svim srcem volim obje i zelim da trijumfira fair-play i ljepota nogometne igre, a ne politika jer mi smo nasi kako god da okrenes. Zivio! ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hvala vam na svemu....
Cestitam vam I ja ispadanje u drugu ligu uz pjesmu: Druga liga zapad, Lovren vodi napad.
Hahahhahahhahahahhah
Jebi ga nije išlo, ali ekipa koja ne bi trebala imati problema za kvalifikacije na Euro
strateg - drži se ti politike, vidim u komentarima da se uglavnom time baviš. kad već braniš lošu taktiku Dalića. onda mala lekcija iz hrvatskog jezika, da te podučim - ne kaže se nosioci, nego nositelji
pisao covjek na bosnjackom kako bi ga razumijeli
Gospon Dalicu sredite ekipu za Euro...ima da lete LETEEEEE :))))
mijat0 - ova nula iza tvog imena sve govori
Sta? Da si ti glup?
"Napravili smo sjajan temelj za budućnost." - reče nakon izgubljene utakmice i ostade živ. Kad ti Englezi drže loptu preko 60 posto, onda nešto nije u redu. Zar je ispadanje u b-ligu temelj za budućnost? Svaka čast na svjetskom prvenstvu, ali vrijeme je za buđenje iz samodopadnosti
@uvijek skeptik Drzi se ti kladionice i novina nemoj pokusavati nista vise od tog.
Da su bili penali mozda bi i pobjedili
eto kurca i selektora godine fuj a mala muu najbolji igrač ja cirkusa braćo mila
Vi i u nogomet miješate politiku. Srami se seljadijo, srami. Poslije onakvih utakmica na svjetskom, imaju pravo da gube. Bravo susjedi.
Kako je izgubiti ženski ...primiti tricu ?
Ja bih Modrića na jedan sistematski pregled, ne izgleda baš zdravo. Ii l je na dozvoljenim ili na nedozvoljenim stimulansima.
Ja mislim da je razika neplasiranja bila unutar definicije Spanija ili Spanjolska.