Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj Andy Carrol je sramota za fudbal, a dalglish je postavio novi smek u Loserpool ove sezone! drama..
Jedini brod koji nije uplovio u luku Liverpool je Premier Ship
ma sa ovakvim igračima ne bi ni mourinho pomogao. trebaju pod hitno prodati pola ekipe, gerrardu smanjiti platu za 50 % zbog loše forme i što je najbitnije moraju konačno početi dovoditi zvijezde a ne davati megalomanske iznose za prosječne igrače (henderson, carroll, downing i dr.)
Mucenje je gledati ovaj Liverpool.. Njihova taktika se svodi na nabijanje lopte u 16 i to uporno forsiraju cak i kada je ocito da ne ide.. To je bio slucaj danas i zasluzeno su izgubili.. Po meni, trebaju otpustit Daglisha i moliti Rafu da se vrati.. Ulozili su prevelike pare u ovu ekipu i stvarno je sramota kako igraju fudbaleri koji su placeni tolike milione
ovaj daglis ravan safetu susicu, nema pojma o napadackoj igri
Dalglish-u, Dalglish-u, mrs u pi.c.ku ma-te-ri-nu. Liverpool-u treba trener sa napackom filozofijom i dovodjem kvalitetnih igraca, a ne lipa, nesto kao sto je bio Gerard Houllier, tada je Liverpool najbolje i najljepse partije pruzao.
ja navijam za liverpool i mislim da dalgisha optupstit i renovirat ekipu a rooney ima prave trebaće još vremena da se vrate na stare staze
Kakva je to ekipa nekad bila, trebace im jos par godina sigurno da se vrate na staru stazu