Premiership
1

Dalglish: Moramo bolje usmjeriti svoje frustracije

Totalsport
Kenny Dalglish
Kenny Dalglish
Nakon osvajanja Carling Cupa nogometaši Liverpoola ne prestaju s mizernim rezultatima u Premiershipu. Na današnjem gostovanju kod Newcastlea izgubili su 2-0 i tako upisali treći uzastopni i čak 11. ukupno poraz ove sezone.

Povrh poraza Liverpoolu je u 81. minuti isključen i golman Pepe Reina zbog udaranja glavom u glavu Newcastleovog odbrambenog igrača Jamesa Percha.

"Dobro smo započeli, dobro smo se dodavali i kretali i izgledali smo opasno, ali završili smo susret razočarani i frustrirani, što se vidjelo na Pepeovim postupcima, budući je zasluženo dobio crveni karton. Nemamo problema s time da ljudi pokazuju svoje razočaranje ili očaj, ali moramo to bolje usmjeriti nego što smo dosad činili", komentirao je Dalglish nakon susreta.

Komentirao je Liverpoolov strateg i sudačku odluku o ne sviranju kaznenog udarca na Andyju Carrollu, bivšem napadaču "svraka" u devetoj minuti.

"Nije bio kazneni udarac, ali također mislim da je Andy gubio ravnotežu prije nego li je došao do golmana i sve da ga je i prošao, svejedno bi pao. Nemamo problema s nedosuđenim penalom, ali imamo problema s dodijeljenim žutim kartonom jer ne mislim da je namjerno pokušavao iznuditi penal."

Na kraju je Dalglish rezimirao:

"Moramo naučiti iskoristiti svoje frustracije i razočaranje i pretvoriti to u nešto pozitivno jer ako počnemo uživati u porazima, tada ćemo imati problem."