Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije meni problem sto ne zove Begovica, ali da zove Vedrana Rupu Kjosevskog iz Zelje, a ne zove Jasmina Burica iz Lech Poznana u kojem brani godinama, e to ne kontam!!!
@MrBig kako ne kontas, skauti su uradili svoje. Sramota!
Ode ti daleko
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Asmir je najbolji golman u istoriji nase reprezentacije. Ne zasluzuje ovakav kraj. Nije u formi, ali ovako ga skartati..
Begovic zasluzuje barem na klupi da bude. Digao je repku na poluvremenu protiv Slovacke ( u svlacionici) I pobjedili smo krucijalnu tekmu za svjetsko.
Malo mi je komotan Begović. To ga je koštalo nepozivanja. Nepozivannjè je vjerovatno uticalo i da izgubi mjesto prvog golmana u Bourmouth-u. A pošto tamo ne brani sad ga Prosinečki ne zove ni kao rezervu. Nego ovi klixovi novinari bi već mogli objaviti spisak pošto znaju ko je pozvan i ko nije pozvan.
Pa sta ce nam golman cija karijera je gotova? Primao 4 komada u prosjeku, ako predje negdje na kraju sezone i vrati formu ponovo ga pozvat i tacka. Bio nekad dobar golman, proslo njegovo vrijeme, dolaze nove snage, mladje, bolje i vozdra. Hvala Bega i sretno dalje
Begovicu hoces poziv? Udji u SDA heheheh. Kjosevski i Piric glasaju redovno.
Panjina Begović je znao da ne može braniti u Chelsea pored Curtoisa i opet je otišao poletila guzica za parama , a do tad je bio standardni prvotimac Stoke City-a , solidnog kluba koji se drzao u sredini tabele i bio nezamjenjiv pa je sebi upropastio karijeru .
Begović je za svoj klub zadnji put igrao 13.1. a na četiri zadnje utakmice na kojima je branio imao je katastrofalne ocjene. Žao mi je, al poziv treba zaslužiti. Podrška Robiju.
Mislim da Begović više ne brani kao nekad. I kad je bio u top formi znao je primiti pacerske golove. Po meni ispravna odluka.
ispravna odluka??Zvati Rupu zvanog Kjosevski koji ne znas sutnut lopte preko pola terena al zato ga zna primit sa pola 😀
Nama su i Susic i Bazdarevic bili treneri radi nekih starih slava i kredita. Kanite se te price nije zasluzio i jest zasluzio. Trenutno ima boljih od njega i zavrsili smo.
Begovic neće da dolazi ako neće branit, tako je bilo i kad je dolazio u reprezentaciju... odbijao je dolazit dok hasagicu nije uzeo mjesto medju stativama
Nema sumnje da Sehic do sad.odkako je na golu repke brani skoro bez greseke i ne treba ga mijenjati ali Begovic je zasluzio poziv...jer je bolji golman od ovih drugi..
Velika nepravda prema Begovicu koji je godinama uz Dzeku i Pjanica bio simbol reprezentacije. Ista nepravda koju je Susic cinio Zukanovicu. U kakvoj god da je formi daleko je kvalitetniji od Kjosevskog i Pirica. A mislim da izmedju njega i Sehica nema velike razlike, i jedan i drugi imaju svoje prednosti i mane.
Mislim da je Bega svoje posteno odradio i hvala mu za sve a treba traziti nekog koje mnogo mladji ,vitkiji i savitljiviji od njega i ako takvog trenutno uopce i imamo.
Begovicu bice jos utakmica Al kad je presao u chelsea tad je i poceo propadati Pare ucine svoje
Mi sebi umislili da smo Brazil pa da imamo igraca i viska