Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj da hoce Real da pobjedi,samo da spusti ove katalonce na zemlju..na glavu su mi se popili govoreci opet cemo ih poderat,bice gore nego prosli put bla bla... makar i 0-1 samo da usute malo
\"Da li će ovo biti najveći El Clasico svih vremena?\" Odgovor: Ma jok!
neka mi molim vas neko od ovih katalonaca zaokupljenih historijom spomene ako zna ukupan omjer pobjeda jedne i druge ekipe i nerijesenih rezultata izmedju ova dva kluba.. Bilo kako bilo, u ponedjeljak ce se vidjeti trenutna snaga.. A u historiju se osim ako ste navijaci Reala iz Madrida nemojte vracati.. Sretno!
Barsa uzima 100% slobodno igrajte
Da li će ovo biti najveći El Clasico svih vremena??? A da li ce obican narod moci da gleda taj el klasiko - pitam Vas ja, jer ste vi novinari, istrazivaci pa bi bio red da vasim citaocima prenesete informaciju ili saznanje , hoce li biti prijenosa na nekoj od domacih TV stanica ili cemo je gledati u kaficima i kladionicama ??? Novinar je stvorio euforiju uoci el klasika kojeg ce mozda svega 5 % gradjana moci gledati !!! cemu onda euforija prijatelju novinaru??
http://www.youtube.com/watch?v=RSibXcefKMc toliko o tom \" STRASNOM\" PIQUE-u ... navijac sam reala , ali to ce da bude neizvjesno... HALA MADRID !
@fidelio Vidim da imaš para za surfanja, još samo 500 markica i kupiš sebi jedan DREAMBOX :)) NE BIDI CICIJA
Naslov teksta dokazuje da novinar prati fudbal tek zadnjih 4-5 godina
Hajmo Braca poder\'te pedere
Da li će ovo biti najveći El Clasico svih vremena??? A da li ce obican narod moci da gleda taj el klasiko - pitam Vas ja, jer ste vi novinari, istrazivaci pa bi bio red da vasim citaocima prenesete informaciju ili saznanje , hoce li biti prijenosa na nekoj od domacih TV stanica ili cemo je gledati u kaficima i kladionicama ??? Novinar je stvorio euforiju uoci el klasika kojeg ce mozda svega 5 % gradjana moci gledati !!! cemu onda euforija prijatelju novinaru???
bice gutavo...al bice i golova
objektivno obje ekipe su trenutno u vrhunskoj formi, mislim da je barci veči problem murinjo ali nije to onaj murinjo iz Intera u kojem je mogao da sve igraače svoje ekipe rasporedi u kazneni prostor i nije real ekipa koja se brani kao i barca , mislim da je ovdje najizvjesniji nerješen rezultat iako mi se više dopada barca.
Najveci El Classico vec je bio prije dvije godine, kad je Barca na Bernabeu razvalila Real 2-6, a ako hocete, i prosle godine, kad je, takodjer na Bernabeu, bilo 0-2. Necemo dalje... :P
Ti si dječko smiješan ;)
penapuhan tekst, nema fudbala do engleskog fudbala, Primera se ne može porediti sa Barclays Premier League
sigurno neće biti kao naš derbi:) al\' vrijedi pogledat utakmicu