Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od danas to vise nije tacno. Marino Pusic je postao (bar privremeno) trener Twente-a, pod uslovom da je Holandija jos u top-10 liga Evrope.
Sretno Custa bio si talentovan kao mala raja kad si igrao iza 5 sa Belim,Sandrom, Hadzom pa si polako poceo da upadas i da igras sa nama Rumenigeom,Elom,Zdravom,Ivicom,Pasom ,Oljom,Zadrom ,Gagijem itd.
KADA GLAVNI TRENER DOBIJE OTKAZ NORMALNO JE DA POMOCNICI SE SOLIDARISU SA GLAVNIM TRENEROM I NAPUSTE KLUB A SAMO POMOCNI TRENERI BEZ KARAKTERA OSTANU ----- CUSTOVICU NIKADA OD TEBE TRENERA
@coksa1 ne dipr
Dajte neki clanak o Dzeki da istjeramo Nagasakija na svjetlo dana