Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije u redu od Messija. Da sam sudija dao bi mu žuti karton za ovakav pas.
koji majstor :O
"Iako je urugvajski napadač sjajnim Messijevim dodavanjem izbio sam pred Getafeovim golmanom, nije uspio postići gol." Pa zar je moguce? wtf?
iskreno, mene pas nije dojmio.. ok, izbacio je petoricu, ali to je mesijev standard... osim toga, lik koji utrčava nije pas očekivao tamo, vidi se da je išao prema petercu dok nije vidio da ga mesi traži na drugom mjestu... sve u svemu, bilo bi super da je gol, a zabiti ga u trku iz one pozicije bi mogao samo messi, ali ne može sam sebi dodavati...
Vanzemaljc
Ko kad samo pritisnes trokut slucajno a ono ispadne super :)
@sarajevskeuskestaze2 jest zasluzan je i on