Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije Engleske lige,ne bih se imao gledati akademski nogomet.Broj 1. Fudbal na svijetu.Igra se jednostavno,brzo,efikasno.I za publiku se igra pa ko bude bolji.Nema jacih ekipa od Engleskih.
Tako se igra lopte Garnacho prelagan ggmu
Koji odron od ekipe a sesti na tabeli, samo 3 boda iza MC!!
...izronit će Gigant za one što ga vole...
Lako im je okrenuti 0:2,aj nek okrenu 0:3 🙄
💪💪💪💪 MUTD
Zanimljivo je sljedece: da United nije na svom terenu izgubio od ekipa koje se bore za opstanak sad bi bili u vrhu tabele i to je u najmanju ruku cudno sobzirom na njihovu igru, trener glup malog argentinca cuva pola sezone na klupi ubacuje ga u 60, 70 minutama u utakmice a mali je opasan uvijek i kad ne zabija!!!
Znas sta je jos zanimljivije, da je Sheffield united pobijedio sve utakmice, sada bi bili prvi na tabeli! 😳
Slabo pratim Mancester, ali veceras sam gledao ovog malog, strasan je. Ubica.
zjebo junajted svakih sat vremena igraju novu utakmicu. to samo dalabu prate.
Arsenal uzima West Ham u cetvtak i ponovo na vrhu!
Aston Villa zadnjih 15ak minuta kao da nije ni htjela bodove uopste
po mom misljenju ovo nije dobro za junajted, daje im laznu nadu da ovaj ten hag mozda zna sta radi, a nema pojma. junajted gdje je morao uzimati bodove nije uzimao i gubili su od svakoga. ispali iz svih takmicenja, a trofeja sa ovim 10hagom nece vidjet
Ten Hag je dobar trener, ali je pogubio konce i izgubio povjerenje igraca i moje misljenje je da nema sanse da to sve poslozi. Ovakav kadar Uniteda bi najbolje odgovarao Italijanu, Konte ili Spaletti, cvrst nogomet na sredini i strasne brze napadace za kontre.
Iz dvice u keca, neko se opario pravo
Ma sve je vama cudesno. Ova Aston Vila pravi apamteri, poklanjaju golove kao na traci...
Ti znas sta je amater,ne lupaj gluposti.
dva lica Manchestera, u prvom izgubljeni, i drugom za filmske rezije u pozitivnom smislu naravno.. dobra tekma
Konačno
Garnacho jedini vrijedan pomena u zadnjoj deceniji kad je rijec o Unitedu,bolje bi mu bilo da bjezi sto prije to bolje,inace ce bit novi Lingard,Rashford,Smalling,itd