Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajmo raja YNWA: - Yep, Nothing Win Again - Yahoo, Netscape, Windows, Altavista :S - You'll Never Walk Again ??! - Your Nine Whining Again ....
Al je "Pljunu" lik za 1:3 šta je ono?! Drag mi je Liverpool,al Džekson mi je draži.Sa ona 2 gola Evertonu je zacementirao ostanak.Ne daju ga navijaci.neka ga u premiershipu ko bi ga gledao u "Zabarskoj"ligi.
Suarez plakao, pa da su Messi ili Ronaldo zaplakali vec bi ih prozvali pi**cama.
YNWA..... You Never Win Again?
You never win anything.
Chris svaka čast za komentar
YNWA..... You Never Win Anything? ahahahaha
20 times 20 times Man United 20 times 20 times I say 20 times 20 times Man United
Ovdje je izgleda bolje uzeti lovu na kladionici nego uzeti prvenstvo
Ja i dalje ne mogu da vjerujem da jedna ekipa moze da prokocka prednost od tri razlike i to za 15-20 minuta. I jos pogotovo kada je u pitanju Liverpool.
I ove godine Dzeko i dobre vile pronosase City
Ispuhali brate zadnjih 15 minuta nisu hodat mogli. Kad je sudija produžio utakmicu za 5 min. kontam bjež ba mogu sad i zijanit. Loša igra i protiv Citya i protiv Murinja tako da Liverpool nije ni zaslužio titulu.