Nogomet
0

CSKA i Sevilla odigrali neriješeno

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Na moskovskom Lužnjiki stadionu nogometaši CSKA i Seville su odigrali prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka. Pobjednika nije bilo, no s 1-1 gosti mogu biti zadovoljni.

Bolji dojam su na utakmici ostavili domaći nogometaši, no platili su danak velikoj pogrešci u 25. minuti kada su dozvolili da Negredo, neometan iz blizine, postigne za Andalužane jako bitan pogodak.

Nabačenu loptu s desne strane su propustili i golman Akinfejev i dva obrambena igrača CSKA, a poklon je prigrlio Negredo.

Prije i nakon toga je CSKA diktirao tempo, makar se treba priznati da nisu imali pregršt gol prilika. Uglavnom su prijetili iz daljine, a tako su i postigli pogodak. Fantastično je sa više od 30 metara opalio Mark Gonzalez u 66. minuti, a lopta je u lelujavom letu odsjela u mrežu kraj ukopanog Palopa.

No, upravo je gostujući golman Palop na kraju postao junakom, jer je u 85. minuti sjajnom reakcijom nogom spriječio pobjedu domaćina. Tomaš Necid se stuštio u šesnaesterac, lijepo se zagradio pratnje, ali je siguran pogodak spriječio Palop.

Liga prvaka, osmina finala (prve utakmice):

CSKA Moskva - Sevilla 1-1 (M. Gonzalez 66 / Negredo 25)

Inter - Chelsea (kasnije)