Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Šaktar
Zvezdi zagarantovana LE u najgorem slučaju, drugolasirani takođe igra kvalifikacije za LŠ, trenutno se za drugo mesto kolju Partizan i Tsc..Vojvodina preko kupa sigurno ide u evropu a nadam se da će Feđin Radnički izdržati do kraja u borbi sa Čukaričkim smrdljivim..ove godine jedna lepa postavka klubova za evropska takmičenja, a i kvalitet je bolji nego ranije..velika je šteta za Novi Pazar što ispao u plej aut, dogodine se nadam da će u evropu, grad i klub to zaslužuju.
Hahahah auu nije im mogao gori scenarij, još ukrajinska ekipa da ih syebe
Super.Protiv ekipe nemam ništa,ali njihovi nazovi navijači,izgleda dolaze na te evropske utakmice,samo da bi provocirali i isticali velikosrpske stavove.A ne može se reći da je u pitanju manji dio.Ljudi u Evropi dolaze da bi gledali fudbal,i mislim da ovi nisu dostojni lige prvaka.Neka se ne plasiraju.
A koji navijaci to ne rade..