Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vidim kakvi se penali sviraju u Hrvatskoj kakvi se golovi daju u Srbiji naše sudije u Bosni su zlatne.
Srpski Real još iz ex Yu lige. Uvijek na guranje.
Zato se u Evropi oprašta u avgustu od takmičenja ima četvrt vjeka.
Jednog dana, kada prodje sve kad me budu stigle godine znaj da nikada neci doci dan dan kad necu biti ss tobom ja I te noci kada izdahnem zadnje pivo za tebe popijem i na nebu tom na koje idem ja sija moja Zvezda Crvena.
Ciganska posla...
Partizan ⚫️⚪️⚫️⚪️
oborise me djikani na kladionici
Nigdje u Srbiji ni u jednom mediju necete vidjeti izvjestaj sa sarajevskog derbija . Ne trebate ni vi objavljivati njihove utakmice. Ako hocu da vidim odem na njihove portale .
Pa u Republici Srpskoj svi gledamo zato moraju objaviti 😉
@VukGrgureviic Slusaj ti seljacino ,ja ne kazem da me ne zanima . Ono sto sam rekao to je 100% tacno. Kad mediji u Srbiji ne objavljuju nikad detalje sa naseg derbija koji je isto tako jako poznat u bivsoj Jugi ,zasto bi mi objavljivali o njihovom derbiju ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
who gives a shit
steta sto partizan nije uzeo
OVE SUDIJE ME NERVIRAJU VISE NEGO DROTOVI..KOLIKO TOLIKO SU TOGA IZAZVALI DA BRAT NA BRATA KRENE --POGRESNA SUDZENJA,,KORUPCIJA,,A NIKAD IM SE NIJE SUDILO ZA NJIHOVO IZAZIVANJE
taman telegraf i ostali srpski portali izvjestavaju o derbiju Sarajeva-Zelje. Klix-e crni KIKSE
b92 izvesti
a telegraf i informer su srbijanski avaz i klix dakle smece