Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta mene boli **rac hoće li sarajevo i željo igrat pred praznim tribinama ili neće?
gledacemo najljuci derbi na svijetu sigurno....koliko je samo medija najavilo dolazak jbt.....
...dosla cica na kolica (what goes around, comes around)...
Ovo su navijaci u pravom smislu te reci, a ne vasi manijaci i pitari, strah i trepet u Evropi.
Hiljade Grobara i huligana svoj život daće za Partizana, za šampione države cele, za crno-bele, za crno-bele...
hoću direktan prenos sa ulica Beograda, tekma me ne interesuje ;)
Na nasem derbiju ce biti vise murije nego na vasem navijaca ! ! ! Malo sarajevo i jos manji zeljeznicar igraju tekmu,samo mi nije jasno zasto je nazivate derbi....
super,biće svega
Te delije i ti grobari su oličenje srpskog zla, najveći šljam koji može postojati u jednom narodu. Njima nedostaje ratova i agresija pa su se počeli klati između sebe mašalah, samo neka nastave.
U ludari pamet nije potrebna.Koga bi ti jado klao?Pa hajde dođi na derbi,ako smiješ!!!! Nesmiješ,naravno da nesmiješ.Ti si obični jad,kao i tvoj bolešnjački narod kom pripadaš!!!! Jaki ste samo na riječima,a na djelu: heljp,heljp,dženosajd,heljp.Mrš stoko bolesna.
ajmo klat delije na marakanni , male djevojcice koje budu pred stadionom sve guziti , sve sto predstavlja crveno belu boju popaliti unistiti vozila delija paliti
AMIN...........................
ma neka se igra pred punim trebinama...pa zato se i igra fudbal... al da ih bar pola izađe na thabutu sa stadiona.
Sto mene boli **rac da li ce se njihov igrat pred praznim tribinama ili ne ?
dabogda vam ovako gorila redakcija kad znate fino izabrati sliku...