Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvezda pobedila, Djokovic pobedio, Tuka osvojio Srebro, Dinamo izgubio, moglo bi se reci da je bio uspesan dan!
Veoma bitna pobjeda za Zvezdu, +2 koeficijent, važna pobjeda i za srpsku ligu u borbi sa Grcima za 15. mjesto koje vodi prva dva kluba u kvalifikacije za LŠ.
Procitajte clanak, je li samo meni nejasno kad je pao drugi gol. Kaze kad se cinilo, da ce utakmica zavrsiti nerijeseno, zvijezda postize gol za konacnih 3:1. Jel to nesto ko trica pa se pikaju dva gola. #nekontam
E sada samo da dobijemo totenhem bar 1:0 i jos nereseno protiv olimpijakosa ili cak i pobedu i to je to. Pao je liverpul na marakani, pasce i totenhem, bayern tesko. Sreca prati hrabre, idemo.
Steta, bolje da su se trudili i “ostavili srce na terenu” i fino se hvalili kako su samo izgubili 3-1 kod kuce kao nasi klubovi....
Čudesan preokret, al u q rcu. Crveni karton Olimpijakosu pa preokret.
Možda da neko i ubode ligu Evrope u zimu,ali za ligu šampiona u zimu negledasmo ni Dinama ni zvezde
GLEDAO SAM DRUGO POLUVRIJEME I SASVIM ZASLUŽENA POBJEDA ZVEZDE UZ SRETNI PROMAŠAJ GRKA MINUT PRIJE DRUGOG GOLA ZVEZDE.OVE GRKE JE KOŠTAO ONAJ NJIHOV IGRAČ SA CRVENIM KARTONOM.
Kako igralo Tuzla CITY fc?
gde ste paćenici iz hr..konstantno se ove tri godine zvezde u grupama lige uefe i lige šampiona potcenjuju i konstantno sve demantujemo,niste vi svesni koliko će ovo Zvezdu dići za dalje,nema niko ono što ona ima navijače,Delije koliko oni motivišu igrače,to je fanatizam!Zvezdaaaa💪💪
ne budi smešan,uništio partizan koni osvoji ubedljivo super cupe regionalne lige pre neki dan..znaš ko je uništen,uništeni su Split,Zadar,Cibona oni su uništeni,a ne partizan koji dobi Zvezdu u derbiju pre neki dan 2:0 daje vučko svima pa nek se bore..a on sa vlasti neće skoro..skoro neće upamti..
pusti ligu prvaka nisam kako treba ni gledao poslje tukine utrke od uzbudnjena tukaaa nas ponosu svaka cast
nek se na Marakani vrate slavni dani kad si Zvezdo bila iznad svih...
Iskreno trne mi za ove cigolizce hahahahahahahahahah
Sve je to normalno i uobičajeno.
Juve napokon na nivou ! #forzajuve