Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Offside je pravilo koje je izmišljeno u svrhu sprječavanja zadržavanja igrača na protivničkoj polovini dok je fokus igre na skroz drugoj strani. Dakle da ne bi neki debil bio kod golmana i samo cekao nabijene lopte. To nije pravilo koje je izmisljeno da bi testirali oko sudije, tehnologije buducnosti i mikroskopska mjerenja. Tako da pravo pravilo treba da glasi u najmanju ruku: "Igrač je u offside poziciji ukoliko je svaki dio njegovog tijela iza svih protivničkih igrača"
Ofsajd je ofsajd, pa makar i mikroskop koristili Hahahahahaha
no del piero no party
Ja mislim da ipak Pirlo radi pozitivne stvari...puno bolje igraju nego pod Sarijem. Samo treba malo vemena da se uklope i uigraju...a onda Juve mašina opet...FinoAllaFine.
@YorkCrveni Sarri je uzeo skudeto a Pirlo neće,kraj priče.
No Ronaldo, no party. 😉