Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vec si usao majstore.
Kad osvoji SP onda, isto važi i za Messija.
vec si postao jedan od najvecih
''Klađenjem možete do velike zarade, samo treba biti pametan. Pogledajte kako to čini jedan čovjek preko stranice: single- information . bloger . hr ( sve skupa bez razmaka) Čovjek plaća neke službene verificirane stranice i kladi se na provjerene utakmice s jako kvalitetnim i korisnim informacijama gdje se ne radi o dojavama kako vas mnogi varaju ali utakmice prolaze u većini slučajeva jer se igra polako i strpljivo. Pogledajte njegovu stranicu i sami provjerite. Ako imate kakvih pitanja obratite se njemu na mail koji vam piše na stranici.
Citajuci komentare covjek bi pomislio da je naslov ZELIM BITI NAJBOLJI SVIH VREMENA,ali naslov nije takav zasto ne moze biti jedan od najboljih,i on i mesi itd.... Mada i ja bi ga najradije isamarao :-)
pašće šminkersko
Pored Mesija ne moze nikako
Kako mi je samo sladak i skroman, tucao bih ga ovako nasmijana :)
vec si budalo
Nikad od nekog igraca nisam toliko puta cuo da zeli biti NAJ, NAJ I SAMO NAJ... Svi igraju i sute po tom pitanju, iako znamo da to zele, ali niko javno ne iznosi... Samo ovaj usta ne zatvara...
Ne možeš pored Messija nikako. :)
Mozes uci u historiju kao drugi najveci. Znamo ko je prvi. :)
Ahahaha. Dobar.
plakala sam i plakacu ko nevjeruje i njemu cu
Joj, CR7, Messi, Ribery, Zlatan i ostale tzv "zvijezde", pored svih mojih problema u životu i ostalog belaja na ovom dunjaluku sa siromaštvom, korupcijom, ratovima, patnje, nepravde itd itd itd popeli ste se mi na vrh čune sa svojim. Jebo vas otac više, šutajte tu lopte, punite džepove i nesmarajte nas više sa vašom biserima, vjerujte mi, toliko ste bistri da neznate šutati tu loptu negdje bi ko naš Nazif kupili željezo.
Ronaldo oplodi me
Zar te vise nije neko oplodio?
g.Ronaldo... To bi bilo malo neskromno s Vase strane!
covjek nije neskroman nego je realan
Ako je iko zasluzio da udje u historiju onda Messi je taj!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)