Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo vidi se ko nije škrt ja nikad nisam čuo da je neki igrač kao što su:DROGBA,MESI,KAKA,BENZEMA,ROBEN,ITD pomogli nekom
Pa ti, čovječe, imaš toliko paretina viška da nema potrebe za nekim glupim organizacijama kojekakvih humanitarnih-zvonkomarić-muniradžabija utakmica. Jednostavno uplati sve što im je potrebno, nećeš propasti, dunjalučaru!
ako ness pisete provjerite te ev naprimjer: Real Madrida nad Villarrealom 6-2 u 23. kolu španjolskog prvenstva ugradio gol i dvije asistencije Ronaldo je upisao 3 asistencije i sa više volje se prihvatite posla!!
.....homos u akciji svaka cast !