Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
412 golova u 402 utakmice! Masina!
Trebate gledati Sarajevo Sloboda, ovakvu nepravdu i stimanje utakmice u korist Sarajeva ne bi vidjeli ni u seoskim ligama.
@MarlonWayans drug moj da vam rata nije bilo vecina vas sa Romanije nebi sisla, neka se javi kome je djed iz grada ?
Promasaj s metar je dokaz da je Ronaldo najveca prevara u historiji fudbala, neka mi neko objasni kako ono moze biti najbolji igrac svijeta. Koliko moras biti ogranicen da to mislis, okej sve, zabio je puno golova, bez Modrica i Isca covjek je nebitan na terenu, ne donosi nikakvu prevagu u timu, zabit ce i Dzeko 40 + po sezoni da iza sebe ima ovakve majstore.
Pokušati to objasniti ovoj dječici koji bacaju drkicu na njegove fotke je beskoristan posao. Čovjek totalno van forme, godine su učinile svoje a i zasitio se čovo lopte. Real samo oštećen kad je on u ekipi... Sas vidit minusa 😂
Zasluzena pobjeda na misice.
CR1