Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Didik najavio referendum u RSu povodom utaje poreza od strane Ronalda. ;)
Ima pravo da placa porez dje god hoce, dok to nije vezano za fudbalsku platu, gdje se porez i treba placati u Spaniji. Sta njih briga sa kojim firmama on posluje.
@Ronex gdje mu se vodi mjesto prebivanja.. jos uvijek nisam ni ja drzavljanin Njmacke ali im placam porez, a ne Bosni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
naso se klix prvi da razotkriva utaju poreza od strane Ronalda eee tugo moja ..
"Ljudi su stradali kad god su bili potcinjeni zenama" (Ahmed) "Poslije moje smrti ljudima nece ostati vece iskusenje od onoga u koje ce ga dovoditi zene." (Ibn Madze) "Zena koja stavlja periku na glavu, obmanjuje, a svaka obmana je zabranjena." (Nesai) "Zeni nije dozvoljeno da putuje ni koliko iznose dva dana hoda bez muza ili najblizeg rodjaka (mahrema – sa kojim ne moze stupiti u brak)." (Buhari) "Zena nece putovati osim s mahremom" (Buhari, Muslim)
@THCFlCS nabijem te na penis
Poštujem i volim obojicu. Navijam za Juve, da smo načisto. Moje mišljenje je da će Ronaldo biti zapamćen kao najbolji krilni napadač u historiji, i jedan o 10 najboljih igrača svih vremena. Messi je već sad u top 3 najbolja igrača svih vremena, a moje mišljenje je da je njegovo mjesto ispred i Pelea i Maradone, ali to će doći na svoje.
ronaldo je za ugroženu djecu palestine dao više novaca nego svi politicari iz bih razni govnari-huskaci i ostala bagra............
Zar i ti sine Brute? :D
Pa sta ni Trump ga nije placao 15 godina i kaze to je zato sto je on pametan
@dubrava1929 to se kaze nasao rupu u zakonu za koje znaju samo bogati,prijavis gubitak od 918 miliona dolara i onda ne placas porez sledecih 15 godina,hajde ti uradi tako nesto pa ces vidjeti koliko godina ce te osloboditi poreza
@dubrava1929 u redu moze i tako tvoji komentari mi se svidjaju,samo kazem u USA nisi patriota ako ne platis porez naucio sam to zivjeci ovdje u USA 26 godina,a onda dodje on i kaze nisam ga platio zato sto sam pametan.Pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vi koji govorite kako to mediji izmisljaju, sto isto to niste pricali kada se o messiju pisalo?
Zato sto bosnjo veze sa zivotom nema. Messi je cifut, a Ronaldo musliman, za bosnju naravno.
mislim da ovi nasi politicari uce od ronalda.
Samo udri pedera po džepovima.
Ja bi volio biti peder kao on!
pokusavaju na razne nacine da ga ocrne pred el-clasico, al dzaba vam novci, moji sinovci :D
pinac... šo bi reko čarli braun
Cuj osumnjicen a novine iznijele neke nebuloze i to jos fino napisu da je to neko uradio ko nema veze s njim al' posto ima pravo koristiti Ronaldovo ime onda je on kao nesto kriv. Osim toga, osumnjicen si kad se podigne tuzba, a kriv si kad ti dokazu kao nekim od navedenih igraca!
Jao, pa kako? Bošnjaci vjeruju da je on svetac. Ipak je izjavio par puta nešto afirmativno o Palestincima. :)
istina ... i meni nije platio porez lani.
pa zar i ti