Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ispravka* po mišljenju novinara Klix.ba drugi najbolji nogometaš današnjice iza Lionela Messija..
Oborio bi vam sajt Ronaldo da procita ovo sto ste napisali.. On drugi!! :D
Nevjerovatno koliko su novinari klixa optereceni Ronaldom...Koji ste vi pacenici. Vjerovatno onaj ko uporno pljuje po ronaldu je neko ko izgeda ko messi pa se suosjeca s njim i ne moze da podnese da na svijetu postoji lik kao Ronaldo. On je gigant i najbolji je na svijetu , puno kompletniji od messija. Al ljubomora je cudo!!!
Pogodite pobjednike polufinalnih utakmica i osvojite vrijedne nagrade (LCD Sony, fotoaparate i dr.) http://euro.topshop.ba?parent_id=23876
Ronaldo i Messi se prepucavaju ko je bolji , a gladna djeca u Africi nemaju ni za disko . A i ovi komentari su fakat ofirni . Dno dna . Pametnom dosta. Sve ovo - ono , a Dodo vas prca. Sto ne mogu sikira na rende.....
hahahaha. e jesi mu sukno, sigurno cita ovo. hahahaha.
Jedno finale si već igrao(portugal je izgubio na svom bunjištu 2004 i izgubio od grčke 1:0) Cilj je titula Evropskog Prvaka a ne finale,glupane zalizani!!!
blaga je rijec drugi.on je tek 5 ili 6 igrac svijeta realno,al za navijace reala on je prvi,al kad se naguze zajedno s njim;)
m.a.m.i.c.u ti
NIJE ON DRUGI,O NE MOŽE NI ZAPET SA INIESTOM,XAVIJEM,FABREGASOM........... ON JE TEK 12 IGRAČ U SVETU
Po mnogima drugi najbolji nogometaš današnjice iza Lionela Messija.Ova rečenica sve kaže hvala vam na ovome profesionalnom i istinitom članku.
Ronaldo FINALE moze igrati samo na PS-u :)
CristinA,i moj je cilj da ti pok.ar.am seku,ali........ :D
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar, pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se. Mozda vam se igra na pocetku ucini teska, ali odmah prvi dan cete dobiti poruku od svog licnog mentora koji ce vam pomoci da shvatite igru.
Moj cilj je Dzennet! :D
cuj recenice \"po mnogima DRUGI najbolji nogometas danasnjice\", cijim to misljenjima, misljenjima vasih copy-pastaca koji kopiraju tekst pa samo ubace par novih rijeci u njega(inace rijeci koje su proistekle iz kompleksa) i onda taj isti tekst nazivaju svojim. Frikovi iz \"redakcije\", baci l se kad na Mesija ?
Odvratan mi je pravo, ali momak je u pravu.