Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cristiano Ronaldo, čovjek koji: - Ne pije alkohol, jer ga podsjeća na bolest koja mu je ubila oca. Naime, njegov otac je umro jer je bio alkoholičar, - Nema niti jednu tetovažu na tijelu i dva puta godišnje donira krv. - Dolazi iz veoma siromašne obitelji, a oca je izgubio kada je imao 20 godina. - U nekoliko navrata je donirao novac palestinskim školama i dječijim organizacijama, te je donirao i tri milijuna dolara pomoći gladnim ljudima Somalije i Etiopije. - Plaća kompletne troškove liječenja devetogodišnjeg dječaka oboljelog od raka, inače njegovog velikog navijača. - Na godišnjoj bazi donira novac humanitarnoj fondaciji “Spasite djecu”, koja se bavi pomoći djeci u najugroženijim krajevima svijeta.
Ne daj Boze da KLOCKO ima trecinu ovoga!
A Dzeko
Pa da, Avdija se odavno ne ubraja u fudbalere nego u šou biz, tamo dominira.
Profesorinjo šlajdrinjo na 11. mjestu
ali oni nisu sretni,,pare nisu sreca,, zato ja sa svojim kreditima i racunima,troje djece,zenom na birou i 7 cireva na organima za varenje,nervozom,MIRNO LIJEZEM SVAKU VECE,JER PAREE NISU SREEEECAAAAA,
Lord Bendtner nije na listi jer cifra njegovog bogatstva nije mogla stati u ovaj clanak.
Bendtner moze citav kontinet kupit koliko para ima :D
Jer Djeko je bolji od Ronalda
Dzeko :D zivite u Bosni navijate za tog kloca i opet mu prezime ne znate
Jarane nisi skontao fazon -.-