Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U razvoju jednog nogometasa postoje razne faze. Igrati sa toliko uspjeha i u ManU i u Realu i osvojiti toliko toga u oba kluba i dvije razlicite, a najbolje lige petice, malo je ko uspio. Bilo bi zanimljivo vidjeti Messia u Engleskoj. ;o))
Da nije Zlatana,Ronalda,Mesija,Neimara.....zasto bi se fudbal gledao? Zbog Balotelija i slicnih ne bih ni upalio tv! Rulu na srce,mnogi su antipaticni,ali iiiiiggggrrrraaaaaaajjjjjjjjuuuuuu fudbal "boli glava"! Hvala im za to!!!
Ne vjerujem da te zovu PENALDO zbog datih golova sa bijele tacke vec zato sto za svaki mali kontakt ti trazis penal. To ti u zivotu ne treba jer ti jesi odlican igrac ne ma dvojbe.
Ja upalio youtube i otvorilo mi se prvo ovo https://youtu.be/giZpnUPlMWg?t=17s Pa onda ovo https://www.youtube.com/watch?v=b2YpWBXEWbo .... Kad god kliknem izleti ovako nešto https://www.youtube.com/watch?v=6RWdnOXHxbk ... Najveći padavičar svih vremena!
ljudi te zovu penaldo zbog glupih izjava i neskromnosti. bio bi jos bolji da ti je Bog dao malo vise mozga
ni tebi malo mozga ne bi škodilo...
@hardwell naravno. od viska glava ne boli. hvala!
Doktore drevne igre !
Tako je legendo ko ih khmmm sve redom
NE ZAMARAJ SE BIJEDOM,,,SVE JE TO IZ ZAVISTI...IMAS MILIONE,ISKLJUCI SE IZ SVEGA,NE BUDI LUD....BOLJI SI OD CIFUTA LESSIA...