Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije mogao podnijeti da Avdijator ima više golova od njega :)
Za razliku do Ronalda, Messi sam nosi igru Argentine.
Meni je zbog Avdijatora srce ko dzamija, ostali me ne interesuju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
malo je falilo pa da vrsajevic statisticki bude bolji od ronalda :)
Hahaha mi i statistika :)
statisticki i jeste bolji jer je dao 1 gol, a igrao 1 tekmu, dok je Ronaldo igrao 3, a dao 1 gol
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
http://youtu.be/OAzBGf6PbDI
E ovo je odgovor na sve sta rade mediji i koliko im ne odgovara dobra atmosfera u repki. Bravo zmajevi tako se radi!!!!
C.Ronaldo>Messi>Suarez>Robben>Ibrahimović>Neymar>Aguero>Avdijator>Bale
To Roki, samo tresi prečku :)
muller-jer portugal zna zašto :D
SAFET SUSIC CAR, Svaka cast Bajevicu, ali Sajo trenutno radi pravu stvar sa reprezentacijom, nametnuo je novu igru bas onu koju je on igrao kao igrac i to super funkcionise, dosta je bilo vise onih nepromisljenih lopti na Barbareza, Bolica a onda se to nastavilo i na Đeku, gledam ove bolesne novniare, to je za TOKKOM TUUUĆI. pa i sabahudin topalbecir je svojevremeno srao i to pravo o stanju u reprezenaciji, i šta se od tada promienilo, šta je time postigao, osim što nas sve dobre građane ove napaćene Zemlje želudac zavrtao, cccc kad ćemo više doći pameti
Zaista vise nije bitno ko ce biti selecktor Vaha, Dusko, Safet, ….ali siguran sam dace ostati posledice nepromisljenog pisanja i huskanja u medijima. Safet Susic i rahmetli-pokojni Mirza Delibasic su sportski simboli BiH i boli me ovo vrijedzanje i negativno pisanje o Susicu u zadnjih par dana. Volim ja i cijenim Halilhodzica i Bajevica a posebno gospodina Ivicu Osima. Najsretniji bi bio da je jedan od prve trojice selektor a ostali strucni saradnici i specialni savjetnik Osim. Bojim da se ovaj nas uspjeh ne pretvori u neuspjeh i dace zestoke novinarske i navijacke kritike ostaviti posledice teske za popraviti.
AJMO SADA DA VIDIMO KOLIKO PEDERA IMA NA KLJIKSU TJ. KO SE LOŽI NA PENALDA?
guilty :))
SLIKA BROJ 5 WOWW!!!!
a slika broj 6 uhvatio ga za muda
Da li je to biciklo? NE Da li je to folcika? NE Da li je to kamion? NE Da li je to raketa? NE To je naš A V D I J A T O R ¨! ! ! ! !!
Jeste zgodan, ne mogu reći da ne kažem WOW kada ga vidim, ali je previše nafuran. Bok Ronaldo, ideš doma! Sad mi je još žalije što nismo prošli dalje, jer sam uvjerena da bi mogli do polufinala. Ovako Meksiko nam se isrpriječio. Ccc :/
Ne zajebavjte se sa Avdijom momak je posten!!! Eno gledam da je 1o po brzini na svjetskom prevenstvu... Nije to lose...
Hocemo da komentarisemo Denisa Stojinica! :)
Ma postene ljude ne mozes kritikovati :)
njemci se dogovorili s Klinsmanom www.nebitno.net
Najbolji igrač svijeta po meni je Ronaldo, a iza njega Suarez. Izvinit ćete ali Avdijator mi je tek na trećem mjestu.