Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma normala da ce ronaldo osvojiti to je najbolji igrac............
volim ronalda najvise najbolji je
ronaldo je najjaci i najbolji igrac svih vremena svaka mu cast i zasluzio je zlatnu loptu......
A jos je i Messi bio povrijedjen pola godine, pa mu nisu mogli dodijeliti nagradu za pola godine i opet se vratio i igra fantasticno. Majstor je majstor.
Jest on dao 42 gola, ali zato sto sutira iz svih mogucih i nemogucih pozicija. On je kao neko krilo, ali ne zna igrati na krilu, jer tu treba biti dobar asistent, a jos Rooney i Tevez ne znaju golove davati, pa ga trener stavljao cijelu sezonu u napadu i rekao mu kad vec sutiras iz svih pozicija barem nesto i u gol da udje. Messi je pravo krilo; kad se moze dati gol sutira; kad ne moze oon fino doda onome ko moze, kad se moze driblati on dribla, kad ne moze e onda stvarno ne moze!
cuj nije zasluzio zbog komentara, pa jel se ovo zasluzuje zbog komentara, ma zasluzeno 100%
http://www.islambosna.ba/index.php/vijesti/vijesti-iz-sporta/1263-instrumenti-dokazali-bilal-ribery-najbolji-igra-svijeta
KATASTROFA !! NIKAD NIJE BIJO NIT CE BITI BOLJI OD NASEG DRAGOG MESSIJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemojte tako! bas sam se nasekiro sto me ne volite!
MA RONALDO NAJBOLJI SI ZASLUZIO SI ZLATNO CARSTVO!!!!!IMAS SVE STO DRUGI NIKAD NECE IMAT PA NEK SE PUSE!LJUBOMORNI IDIOTI!DRZIS DO IZGLEDA I ODMAH PEDER HAHAHAHA!A IMAS CURA KOLIKO TE VOLJA A PEDER!KAKO TO.HAHAH SELJECINE TI ZAVIDE NISU TI NI DO KOLJENAAA!NAJBOLJI SI
Sta nije zasluzio? Kad je Cannavaro mogao dobiti, moze svako!
Nije zasluzuio!!!!! zbog njegovi komentara i izjava zasluzio je samo drvenu loptu
Metrosex