Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga boli **** ionako su debelo preplaceni.
Cuj to, e golemo, ako niko nema plaće što bi je oni imali
@Dino1927 njemu je 10 miliona ko nama 10 maraka
Tek sada vidimo da su ti fudbaleri obicni, preplaceni niko i nista tipovi bez kojih se svakako moze.. doktore i medicinsko osoblje treba platiti, a neke tamo sportuste..
ne mozes tako parcijalno gledati i donositi sud o necemu... ne daje drzava njima pare, njima pare daju puni stadioni, sponzori, pa sve to povlaci jedno s drugim... koliko jedan klub zaradi na njima, ne placaju se nekakvi milioni sto su oni lijepi.. daj shvatite vise A drzava je ta koja treba obezbijedit bolju placu doktorima, a pogotovo sad..
Eto ja kao neznam kako se placaju?!95% tih fudbalera igra fudbal kako mu trener kaze, a ne kako zna..gledamo umjetni fudbal, nikakve ljubavi, emocije, nicega vise nema..30 miliona na ruke godisnje?! Pa bolan, znas li koliko je to?! Previse je za te stvari koje su nebitne i bez kojih svi mozemo, to hocu da kazem..a Bogami bez doktora nemoze..
30 miliona evra godišnje dobivati znači da svake sekunde u toj godini dana kapne jedan evro u padže, pa tako svake minute, sata, dana, mjeseca...
Neka mu Batko skuplja humanitarnu za pomoć, jadnik
Kuku Lele, pa biće upropašćen bez tih 10 miliona 😢
belaj je za ove što će ostati bez jedinih 500-600 KM a ronaldu i sličnim milion tam milion vam neće ni osjetiti.
Za 65g. Života da normalno živiš potrebno je odprilike 1.000.000 O čemu vi pričate Ronaldo ima mjesečnu platu 2.500.000 Dovoljno mu je damjesec dana igra i čeka smrt.
Tupsone neće ostati bez nego će mu umanjiti nezasluženu zaradu!
Čuj 10 miliona. Za njega je to sića.
Nije mi ni zao svijeta koji je dozvolio da ovi polupismeni idioti koji naguravaju loptu imaju i dobijaju vise novca nego cijeli medicinski i nemedicinski instituti i naucno-istrazivacki centri. Da ne govorim o tome da imaju u prosjeku stotinu puta vecu platu od prosjecnog ljekara.
nisam ga ljubitel,,,ali ruka na srce treba se stavit kad se njegovo ime izgovara,,i reci da su ostali kao on gladni nebi bilo na svjetu,,,
kod mene smanjena plata 15% i tesko mi a mogu mislit kako se ronaldo osjeca sa 30% umanjenja. ne bih mu bio u kozi
Komi jebe mater
suzu da pustis
Taman komi ovi “naši” po parlamentima. Para kaplje a ništa se ne radi
ja necu moci zaspati zbog toga... jadan ronaldo
Da je srece svi bi se odrekli 50 % i dali za ljekare, i zivotno ugrožene.. I ovako imaju milione zarade, i na racunima isto milione...