Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
Zabari ne mogu bez namjestanja.
klasicna glupost. ovo je isto kao da hapsis sitnog dilera droge na ulici a pustas trafiking medjudrzavni koji dnevno rasparca na stotine i stotine kg iste. optuzili su igraca i odmah mu presudili. ok. ajmo hipoteticki da kazemo da covjek mozda nije kriv. sta onda. na koga onda prebaciti krivicu. hocu da kazem, problem koji italijani imaju mora biti rijesen iz korijena a to su mafijaski klanovi, isti oni koji su neki dan postavili bombu u brindisiju. al ajde lakse je ufatiti maurija i crisita. zato ce ponovo imati isti problem, vjerovatno pred svjetsko 2014.
Cuj ko se javlja! Jedina svijetla tacka?! sigurno nemas vise od 14-est god. cim tako pises....
čim je to juventino, to mora biti mafijaška stoka. jedina svijetla tačka tog kluba je alex del piero, kojeg je ta ista mafijaška stoka otjerala. bljuvotina od kluba! forza inter per sempre te amore!
Pa naravno da Juve nema nist\' sa Conteom dok je trenirao Sienu. Tako da mogu biti bez brige
Nema sanse da se nespominje neko iz Juventusa :)
Zabari talijanski, i termine rekreacije stimaju, mamu im u stau. Zabari talijanski, i termine rekreacije stimaju, mamu im u stau. Zabari talijanski, i termine rekreacije stimaju, mamu im u stau.Zabari talijanski, i termine rekreacije stimaju, mamu im u stau. Zabari talijanski, i termine rekreacije stimaju, mamu im u stau. Zabari talijanski, i termine rekreacije stimaju, mamu im u stau.Zabari talijanski, i termine rekreacije stimaju, mamu im u stau. Zabari talijanski, i termine rekreacije stimaju, mamu im u stau. Zabari talijanski, i termine rekreacije stimaju, mamu im u stau.Zabari talijanski, i termine rekreacije stimaju, mamu im u stau. Zabari talijanski, i termine rekreacije stimaju, mamu im u stau. Zabari talijanski, i termine rekreacije stimaju, mamu im u stau.
A kod nas onaj sto je namjestao utakmice predsjednik Komiteta...., gdje zavrsava logika, pocinje BiH!