Poruke podrške stižu sa svih strana
0
Coyle: Sljedeća 24 sata bit će kritična za Muambu
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
biće to sve u redu. nedaj se muamba,treba još utakmica igrati :)
Kako mozes biti toliki necovjek .. Covjeku se bore za zivot , a ti ovdje o kladionici pricas .. Izdrzi Fabrice , svi smo uz tebe !
i da ostane živ, neće on više nikad zaigrati.
Je li uopće bitno da li smo do jučer znali ko je on ili nismo? Bitno je to da je lik kolabrirao nasred travnjaka u po\' utakmice što je tužno. Naravno da ćemo reći \'brzo ozdravi\' nećemo gledati kako umire samo zato što ne znamo ko je. Et koji si ti moron.
Muaamba je sin afričkog azilanta, otac jednoga sina i možda najobrazovaniji u cijeloj ligi..Imao je sve petice u školi i trenutno je bio na putu da postane doktor. Izvrstan matematičar i veliki vjernik. Čovjek prije svega... Nikad nije išao po klubovima, nije poznavao alkohol niti druge poroke..Sa istom djevojkom je od 13. godine. Stvarno rijetkost za današnje fudbalere.
Svi pričaju ozdravi ovo ono, do jučer nisu ni znali ko je on.Oporavit će se on, vidi se da je borac! NEDAJ SE !
Muamba izdržiiiii kralju !
POMOZI BOZE
Nadam se uz Boziju pomoc da ce ozdraviti i odigrati jos bezbroj utakmica !!! Evo vam i link pa pogledajtee vido, da zaplaces !! http://www.youtube.com/watch?v=eI37VW9kKWU&feature=related
Šta mu je bilo, infrakt?
MUAMBA ĆE SE OPORAVITI UZ BOŽIJU POMOĆ.
Ne daj se kralju ziv i zdrav bio!!
ZARADITE NA KLADIONICI!!! Profit 13 750 kn BESPLATNO u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 3150 u 10 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, već svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. TRENUTNA BANKA: 19 900 kn, STANJE LISTIĆA: 30/64, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otkrio što mi najviše odgovara i zarađujem svaki mjesec pristojnu lovu. Lijep pozdrav i svratite na: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR
nedaj se majstore