Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oklen je dečko
Da se jope susretnu sa Realom a da Real klonira Benzemu jedno 5 puta ovaj put City ima da ih samelje 🍔
Jos malo pa ce se skontat da je na nekim dobrom drogama.😎
MARS
bio sam skeptican kad ga je kupio gvardiola ali ipak je opravdao sve i super sto se nije zadovoljio ko levadovski bayernom pa da po stare dane ganja svoje snove
Najbolji igrač među ljudima i najbolji čovjek među igračima.
Izabrao je trenutno najbolji tim i trenera da bude vec sada jedan od najboljih ikada. Statistika mu je nevjerovatna.
Vanzemaljac
Haaland jest mašina i potencijal da bude najbolji napadač ali u City-u ne donosi razliku kako god to izgledalo nekome, City već 5 sezona melje sve redom. Pa sinoć 91-9 opasni napadi, šutevi 30-2, u okvir gola 16-0. Hoću reći, City zabija isti broj golova kad je Haaland u igri i kada nije.
Mora osvojiti Ligu Šampiona jer City već godinama šamara sve do polufinala i u Engleskoj dominira. Nije napredak ako City pobijedi 5-0 Haaland 3x Foden 2x i ako pobijedi 5-0 De bruyne 1x Foden 1x Silva 2x Mahrez 1x. U savršenom takticki city-u Haaland je na kraju 80% akcija tako da je njegov broj golova u City-u očekivan. Da je otišao bilo gdje drugo, ne bi imao ove statistike. Nije isto kada ti ekipa melje i kada je gurava svaka tekma.