Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pedeeeeeeerrrruuuuuuuu
Ja mislim da je PIPO malo jaci od mesija, samo ga treba otkriti negdje
ej moj drug,danas djeca roditelje zaborave a ti mislis na mesija....ne ocajavaj trazi drugog...a i novinari se pale na sve i sve pisu.
Koji ces mu k...c
ma vidi se da je PAKASH iz aviona
Sram te bilo Messi sto se ne ugledas na naseg Dzeku. Nas Pipo ga je otkrio i Dzeko ga nije zaboravio cak i krevet dijele zajedno.
Ma trazi lik malo medijskog prostora....pa gluposti prica....sve za 5 minuta slave :S :S
Nista cudno za igraca Barce
i ja sam gledao neki dokumentarac, takoder su bili skupa :S jel ovo navlakusa??
Cista realnsot i pomalo razumno..Novi ljudi,novo okruzenje i sve je novo..Svi smo takvi , I SVI BI BILI
metar i zilet A BIJEDA OD COVJEKA...
ma pakas,vidi mu se na frizuri
aha...et on ne zeli love, samo da ga pozdravi...ma daaaaj...i eeej cuj on ga otkrio zato sto mu je rekao da ide trenirati fudbal...hahahahahahah...eto on je znao odmah da ce messi biti igracina, a jos je stotinama istotinama djece rekao da idu trenirati...ma daj...
A bio nedavno dokumentarac u kome sjede jedan do drugog. Mediji su cudo :D
pare ljude kvare :))