Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino na balkanu se najveci lopovi javno druze i popraceni su novinarima, zalosno, zalosno .
I najveci kriminalci vode drzavu .
a majorizirani,zamislida imaju legitimnog prestavika ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pa zar nije Čović prije rata bio jedan od najvatrenijih navijača Veleža? Ima mu i slika na internetu kako udara u bubanj na gostovanju u Splitu.
@montypython3000 Čovjek je fleksibilan, ako Ukrajinu u budućnosti ekonomski pođe, Čovke će smjesta postati najvatreniji navijač Šahtara iz Donjecka.
@montypython3000 Mislim da mu je bila bliža Crvena Zvezda, ali dopušam da sam u krivu ;)
Osudzenik i buduci osudzenik ima Boga .ako BOG da
I ova fotografija dovoljno govori o tome koliko g. Čović drži do vladavine prava i "bratskih" veza sa vladajućim HDZ-om RH.
Dotur je tamo gdje ima para da malo omasti brke kao stari mačak, a vala i zna investirat. Pa imamo već dugogodišnju praksu iz Aluminija
Kada su u državi poremećene PRAVNE i DRUŠTVENE vrijednosti, onda za istim stolom možete vidjeti predsjednika STRANKE i OSUĐENOG KRIMINALCA !!!
Covic je inace vatreni navijac veleza, samo to ne smije priznati u javnosti
Ima i u njih telecih i kockastih glava, sad mi je lakse, nismo samo mi jbn od takih.
Dobro se hrane, dok ovi kanjarski srbi kako ih zovete na klixu gladuju. Mislim vecina njih, kao i drugi narodi 😎
Gledaj mrmija na slici 2.
Auh kakav sok za one koji su podrzavali Mamica,nigdje ne vidjeh komentar "mamicu gospodine" "legendo" sto je inace slucaj.
Civic zabija svoj nos u svacije prkno gdke god moze imati kakve koristi,to je predstavnik bosanskih katolika ili tehnickih hrvata!
sta je ovo ljudi nigdje zene na fototografiji .. jeste zakljucali zene u podrume bando lopovska
za stolom predstavnik sporta ui hrvata , najveci hrvat medju hrvatim i predstavnik nebesa ..ovaj s to je do jaja
Na utakmicama Bajerna mogla se vidjeti Merkel u drustvu Henesa, kada je Uli Henes presudjen za utaju poreza nikada vise se to nije moglo vidjeti.
ima li gdje bandi(t)ca
Mamic je olicenje postenja za Civica.