|

Čović i Mamić za istim stolom na proslavi "Plave noći" u Širokom Brijegu

Čović i Mamić za istim stolom na proslavi "Plave noći" u Širokom Brijegu
182
G. Š.
13.2.2020. u 22:46
67
komentara
182

dijeljenja
1/6 Foto: G. Š./Klix.ba
2/6 Foto: G. Š./Klix.ba
3/6 Foto: G. Š./Klix.ba
4/6 Foto: G. Š./Klix.ba
5/6 Foto: G. Š./Klix.ba
6/6 Foto: G. Š./Klix.ba
Tradicionalna ''Plava noć'' koja se organizira u čast NK Široki Brijeg večeras je u hotelu Park okupila veliki broj prijatelja, simpatizera, političkih dužnosnika i drugih gostiju kluba s Pecare.
Među istaknutim gostima bili su Dragan Čović i Zdravko Mamić, a svečanosti u znak podrške prisustvovali su i predstavnici HŠK Zrinjski Mostar.

Zahvalivši se brojnim gostima predsjednik NK Široki Brijeg i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević je kazao kako je Široki Brijeg mala sredina, koja je pokazala da ima veliko srce.

''Ovo je već tradicionalna večer za prijatelje, ljubitelje i sponzore kluba i sve one koji podupiru klub na bilo koji način'', kazao je Kraljević. Naglasio je kako svi klubovi trebaju podršku u svakom pogledu, a posebno materijalna pa i širokobriješki koji se boriti s puno većim sredinama.

''Nadam se da ćemo se i dalje uspješno nositi s takozvanim većim klubovima, a naš cilj je da klub ostane na najvišoj razini'', kazao je Kraljević, te dodao da Široki nije završio svoju priču ni kada je u pitanju infrastruktura.

Program "Plave noći" za brojne goste obogaćen je zabavnim programom u kojem je bila organizirana i tombola za sve goste.
Prijavi grešku


Komentari (67)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...