Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma što prenosite svaku Božiju izjavu ovih majmuna i neandertalaca. Jel vi želite da narod stalno bude pod pritiskom zbog pojave ovih faca svaki dan. Kakvu god glupost oni izjave vi poletite objaviti. Kakve veze ima Dragan čović sa veležom da se ta priča pojavljuje meni uz kafu u 8 ujutru? FUJ
@Dezmond fakat
pametno zbori naš Musa, kad pomaknu njihove pijune, a postave svoje lovce šahovska partija počinje, a onda... "kom opanci, kom obojci" i "NE OBRA SE BOSTAN DOK ŠLJIVE NE POPADAJU".
iskreno mi je drago sto se vracaju, jos Borac neka se vrati pa da mogu gledati moje Sarajevo kako igra protiv njih a ne nekih sela.
Jesil ijedan drugi klub mogao naci pored tog Borca?....🙄
haj ne lazi matereti.Vrati Velezu stadion,pa cemo ti vjerovati
Nije sala Boro Dr.nauka I upravitelj Dretelja
Velez nije na pragu povratka u premijer ligu kako ste pisali nego se velez vratio i matematicki i na bilo koji nacin,a to sto bi vi novinari zeljeli olimpik e to je druga stvar Velez je u premijer ligi!!
Smrt fasizmu druze Dragane 🤜🏻👨🏻‍✈️
Ako politicar kaze da mu je drago,onda to sigurno znaci da nije
Ulaz u orvu ligu i nije neki uspjeh za ozbiljan klub...a ne razumijem zašto se Zrinjkski zove Zrinjski kad se i u Karlovcu klub zive NK Karlovac a Zrin je u okolici...logičnije je da se zove NK Mostar..
Fafajte ga Rođenim čoviću i bešliću
Kad se malo sagleda otkad postoji zajednička BH liga najorganizovaniji i najkonstantniji su Sarajevo, Zrinjski, Željo i Široki. Ali sve je to manji ili veći jad.
Politika,mrš iz sporta
Svi su generali poslije rata... gdje je ovaj gospodin bio kada je Velezu pomoc trebala, a on je doista mogao pomoci! Živio Velež, živjeli rođeni!
.....licemjer?
Nažalost Velež je danas samo sjena i ime bivšeg Veleža. Slično je sa Željom i Sarajevom, a kamoli Veležom. Ajde Sarajevo i Željo su barem u vrhu ove naše seoske lige. A Velež ispada i iz takve seoske lige pa se mora vraćat i to se smatra nekakvim uspjehom, žalosno.
Nemas pojma , Veležu je otet stadion unisteni pehari sva imovina , trenirali na livadi
Sta ste sve porusili, sto ste navodno volili dobro mozete oka sklopiti.
I ja navijam za Velez, Sarsfield
Licemjerni gade,odjebaus od Veleža.Imaš svoje UZP vce,pa se hebite između sebe.