Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ih je spasio kad su izgubili?
A gdje pise da je BiH reprezentativac Sanjin Prcic odigrao svih 90 minuta? Nije vazna cinejnica? Majko draga..
I bez Albe, Pikea, Rakitića,Artura,....itd itd. Dajte molim vas, pa samo prije par dana su ovdje primili peticu.
...ovo ce biti 5:0 u revansu sa Messijem u ekipi.
Cuj spasio ih teskog poraza ja konto sad 3:0 ili 4 :1 za Levante.Otkad su 2:0 i 2:1 teski porazi?
2-0 kod kuće u dvomeču je ogromna prednost
e bas si glup
Lijepo kvota sa 7 pala na 4 cim su postave najavili, budale samo nisu trpale na Levante
Spasio ih od teškog poraza, ja kontam zabio za 1:1..
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Penalona
Hoce to kad se Valverde igra opet... Malcom ipak nije igracza Barce, dalje Coutinho katasrofa nikakvo cudo da je na klupi, a za beka Mirandu, i stopera Brandariza suvišno je pricat.... U 80 min pasovi Barce uspjesnost 390 od 540 sve jasno kakva tekma...
A kod nas ništa novo. Srbi se guse u nacionalizmu i misle da su jaki i zajebani. Kad se ugase reflektori krene mozak razmisljati kako preziviti u toj silnoj bijedi. Onda krenu nadanja da ce se negdje vani ispaliti i napustiti taj nakaradni entitet. A potajno se nadaju i da bi mogli dobiti posao u Institucijama BiH gdje je ipak najbolje raditi. Cirkus Monty Payton.
80% ljudi palo na kladionici