Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledam covjeka , jednostavno nevjerovatno kako se za 20 min uklopi u Barsin stil igre. Igracina - ovo mirise da ce biti daleko najbolje pojacanje u zadnjih nekoliko godina
a dok je bio u liverpulu govorili da je prosjecan sad odjednom nema boljeg
Sve je to ok, tu si jedan od nekolicine a tamo si bio 10, kapiten i apsolutni kralj tima.
Tim, frajeru, tim. Tu su SVI kao JEDAN. To je Blaugrana.
@Crvenikmer E moj ti, pa bolje je u Barci bit8 "zadnji", nego u Liverpollu prvi, tj. vođa. Vi još ne kontatr da je svakom igraču cilj i želja da zaigra za Barcu ili Real, da igra s onakvim umjetnicima. Gdje ćeš jedan Liverpool porediti s tim? A i svakako se u Barci to tako ne gleda, jer je to familija.
najjaci trenutno..
Najbolji tim na svijetu!
Nemam nista protiv Liverpoola, ali ko ne bi bio odusevljen da nakon Hendersona ocekuje loptu od Inieste...
jest vala dodao mu inijesta dvaput sa klupe hihihihiuihi
Navijač sam Reala, ali ovo si rekao baš ono. U samu srž :D