Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pun ti je desni dzep care, trpaj u lijevi sad! To kralju, uzimaj dok mozes. Dzekson - legenda!
A i zenu da mu zabavlja, zaboravio si napisati
I opet Zelji nema para.... auuuu.... nema para, nema bodova, nema licence.... tuga brate.... tuga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Valja se sad Amri selit iz Rima u Milano. Srklet živi. Nikom poželit.
@APOLONE sve neke selendre jbt...na do makarske dobacio
90% komentatora na ovoj stranici žešći paćenici ljubomorni snobovi ,koji po čitav dan drze lijevu ruku u gaćama a desnom seru po ljudima koji su uspjeli u zivotu ..Dzeko care samo naprijed !!
Kako će Džeko i Lukaku igrati zajedno u špicu napada ?
Mrzim Inter ali vala super ti je izbor Edine - Milano TOOOOP grad, igrat ces u Champions League u jednom od naljepsih stadiona na svijetu .. a Milano ce se i Amri dopasti. A i blize si kuci - Milano Zagreb ti je 5h autom a onda avionom do SA. A za to sto SA nema direktan let ni sa Milanom ni sa Rimom, kao doduse ni sa Parizom i Londonom i Madridom za to ti je kriva SDA jer njima je drazi istok od zapada.
Cuj Lukaku samo 800 000€ vise od Dzeke a za njega je Messi 😂😂😂
Za Klocanje i ponizavanje Dzeko je sa par miloncica kaznio Zelju !!Da je klix novinar poznavalac sporta ,objasnio bi citaocima ,da je Dzeko sa novim ugovorom u Italijanskoj fudbal.ligi ,propali fk klub Zeljezicar kaznio za neki milioncic na koji bi imali pravo da je otisao van Italije !!!
Bosanki Dijamant je zasluzio da okonca karijeru u jednom od najvecih klubova svijeta,cast Romi koja je veliki klub ali ni blizu evropskoj eliti,i cast City koji je postao "klub" od prija sedam godina. Doduse i Inter je klub koji u zadnji pet godina stagnira, i, u kroz kojeg je proslo veliki broj igraca nedoraslih njemu,ali jedno je sigurno da ce tridesetrogodisnji Sarajlija uci u legendu milanskog giganta kao i u svakom klubu za koji je igrao.SRETNO DOKTORE FUDBALA
Dzeko lafe....ljubomorne duse mogu da ti puse!
Ako iko zna znaju navijači Rome i oni koji su gledali zadnju utakmicu s Parmom, izviždan je sa tribina što znači samo jedno da ostaje u Italiji i Interu najvjerovatije al nek zvižde qrcu Edine, ti samo igraj ko do sad i biće to dobro.
Sto se hanuma unovci dobro.
Ako ostane u Italiji, Zeljeznicar na aparatima..
Budala da ode u njemackoj zaradio bi ali nema dobrog menedzera
@Yea33 sta tebe briga? gdje god ode bit ce KING
@gdinRatko a tek mama ti...s cenera za pusenje sad za petaka