Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom klocu kod prvog gola sto prodje lopta kroz noge odmah treba ZABRANITI BILO KAKAV KONTAKT ZA FUDBALOM MINIMUM NA 50. GODINA, KLOCINA.
mislim da če im brazil opet svima biti zadaća!
Messi proglasen za igraca tekme. ;) pusa CR :)
ta ce messi,dao preko 50 golova u sezoni,sve na srecu...
najjaci igrac na pes-u ikad!
Aguero...dobrodosao u Juve :)))
cuj ovih kompleksasa gore ..... pa gdje je Ronaldo u Portugaluu aa? .... isto kao Messi u Argentini, botovi glupi...... nisu igracu u klubovima isto rangirani kao igraci u reprezentaciji, ne mozete to porediti.... :SSS
Kad messi nesto ovako zabije http://www.youtube.com/watch?v=7xobXcyUZtk cujemo se tada ili kad bar jedan slobodnjak zabije kao CR Hvala dovidjenja prijatno :)
Mogu ga porediti sa Maradonom bogaljom , rukom zabiti go pa svaka cast , PELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :)
sta govorite o messiu? messi je sinoc bio opet jedan od najboljih,protiv albanije je bio najbolji sta glumite sad tu jel mu za ovo trebo xavi? http://www.youtube.com/watch?v=vsWSvDqtGjk de prvo pogledajte njegove golove pa onda nesto pricajte.. i btw kakve sad ronalgo tu veze ima? pa ne porede oni njeg sa ronaldom sad ga porede sa maradon,cruyfom...
I Messi lafo najbolji igrač svih vremena, nije ni najbolji u ligi svojoj C Ronaldo izmislio fudbal za patuljka
evo vec prva utakmica je bila neizvjesna steta sto bolivija nije uzela 3 boda
E nek vas dvojica niste klocevi. Ne znate gdje ste šuplji...
cuem da je LESSI sinoc zabio 3 komada....ovo su dezinformacije portala haahaha.......SMIJESAN MALENI PATULJAK
Đe si Lessi klocu stari nema Xavia da lopte \"pravi\" :)