Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba mu. Opet će Juve biti šampion. Osim ako Juve to neće
HAHAH pa nije ništa uradio dali dva gola na srecu i Milan je pao. Da nije pao onaj brzi gol ne bi oni ni jedan dali. To veze nema s taktikom nikakve. I ostali golovi su plod grešaka a ne taktike. Konte je prevara
Veliki taktičar Hahahahaaah
Šta je uradio ništa Inter slučajno dao prvi gol i ovi se raspali
@Rabbit nije slučajno nego je dominantni hrvat pokazao svoju klasu
korektan naslov bi bio: conte otkrio da na poluvremenu nije uradio nista.. barem po ovom sto ste napisali u clanku.. mada mislim da im je dobro spomeno zenskog roditelja..
debili
Mozak, srce i noge. Mi ovo prvo nikad ne koristimo.
Uradio je pravu stvar. Drugi put povežite tekst sa naslovom. Više sam ja uradio na poluvremenu od njega, otišao sam srati. Hoćete da budete zanimljiv portal a ne znate kako!!!
uf uf uf