Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barca jedna velika rinaka od kluba
iako sudija nije bio na nivou, nije vas bas nigdje ni ostetio..
Gledaj mu face jbt ne liči ni na šta bahahahah ružan ko noć
Prvo poluvrijeme Intera rapsodija.Svaki duel proracunat i precizan.Borbom,trkom i zalaganjem protiv kvalitetnije Barselone.Drugo poluvrijeme kao da je izasla neka skroz druga ekipa iz serije B,izbij nabij,ali ruku na srce i Barselona je digla nivo igre u drugom poluvremenu.
Ako pokažeš respekt prema sudiji isto dobiješ nazad. Ako se ponašaš drugačije, onda dobiješ što si zaslužio. Dobro je da nisi dobio crveni. Da vas je sudija oštetio, pa onda i imaš pravo nešto da kažeš.
@vrhovni miš ja ti pricaj o sudijama, prvo sredi sudije u Bosni i kako sude, a onda komentarisi evropske
odavno nisam gledao gluplje suđenje al na obadvije strane.
Inter nije zasluzio poraz, a nije izgubio ni sanse, sa ovakvom igrom i dalje imaju sanse za prolaz
hajde Boga ti , ima i do godine liga prvaka , sad zapni u europa ligi tu i imate neke sanse
Ne konta on to moj Conte