Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne radi se uopšte o tome kad je trebao biti sviran penal vec svi veliki klubovi kao Real, Barcelona, Man.utd, Juventus itd imaju orgoman broj penala u utakmici. Ronaldo je jedne sezone imao preko 20 realizovanih penala u Primeri što je previše previše.
@ptile Ne radi se o penalu u sudijskom vremenu već na samom početku utakmice. Penal se mogao i trebao svirati, ista situacija je bila u prošlogodišnjem finalu Kupa i tad je Storari oborio Hamsika, a penal je sviran i to kod 0:0. That being said, Juve je u suštini sam kriv što nije prošao, ali je bitno istaći da (sad) nemaju povlašten tretman.
Ovi veliki klubovi nisu normalni. Nek pošalju pismo fifi da u sudijskoj nadoknadi uvije imaju penal onako gratis :D
Conte je bruka za nas Juventus.
sad ga šipu !
PETKOVICCCCCCCC LULICCCCCCCCCCC bravo za sarajliju i bosanca.. A ko yebe ove l0p0ve
Nije ni bio penal, samo se zale, mafijasi.