Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manje "zvijezda" bolji tim.
Talijani bogovi taktike!
Fantasticna analiza...Bravo
mislim da Fellaini ne moze igrati poziciju iza napadaca previse je visok i trom za zarigravanje tu je trebao biti de bruyne
Belgija je hrpa izvikanih i precjenjenih zvjezdica bez trunke timske igre... Nebi Murinjo tako lahko pustio Lukakua i De Bruynea da su oni dobri igraci - igraju bez mozga... Zasluzena pobjeda Italije nad Belgijom, Contea nad Wilmotsom, fudbala nad novcem, fudbalera nad "fudbalerima"
Prosjek godina jucer na terenu reprezentacije Italije bio je 31,0
buffon, chielini i barzagli nabiju taj prosjek
mah ovo je najjača obrana na turniru, Chiellini, Bonucci, Barzagli i Buffon cijela Juventusova obrana igraju zajedno 10 godina znaju se u dušu
I kad se pri tome jos dodaju Zaza, Ogbona, Immobile, Giaccherini onda shvatimo da je Juventus glavna veza Italijanske reprezentacije.
@useraccount Kao vječni bianconero, smatram da je ovo za Pjanića stepenica više. Morati će zaraditi mjesto i biti mnogo bolji nego dosad da ga zadrži, a prije svega ako ne popravi fizičku spremu i mentalnu snagu, nema šta da traži u Juveu. Marchisio je povrijeđen i to je Pjanketova šansa. Također, Juve je odlaskom Pirla izgubio tu vrstu kreativnosti i preciznosti koju Pjanić može nadomjestiti, ali prvo se mora nametnuti. Mora popraviti stav, ali Juve je ekipa pobjednika pa će brzo naučiti.