Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Simeone nikad slabiji u atleticu, a za Contea sam citao da mu je porodica jos uvijek u Italiji i ne namjeravaju preseliti u englesku jos neko vrijeme, te da mu nedostaju. Tesko je reci ko ce preuzeti Inter. Mozda na kraju to bude ipak Spaletti.
ni jedan od ovih nabrojanih nece vidjeti klupu intera 100%
Conte ne mrda nikud.. kud da ide? Champions League sledece sezone, budzet kakav zeli.. dokazao se kod Abramovica- moze kako hoce.. i sad da ide u klub koji nece vidjeti LP jos barem 2-3 godine.. ko je ovde lood?
Problem kod Contea je sto mu je zena sa djecom u Italiji i nece moci preseliti u Englesku do daljnjeg iz nekih privatnih razloga, a njemu nedostaju. Ima negdje clanak na netu. Ako ode onda ce to biti samo zbog porodice.
Nakon ovakve sezone u Celziju, Konte da ode u raspali klub? ju ar okej, klixeeee?