Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bi se penal izveo, potrebno je da se on napravi prije svega. Šta očekujete, uvijek pogaziti male zemlje suđenjem? Hrvati su tu pobjedu zaslužili u potpunosti!
Slazem se,nisu im nista mogli i znali su to cak su im se gache bile usrale,pa su ulozili kviska na penal a vidio sam kako su sudiju gledali,najradije bi mu ga u tom trenu podudlali svi djuture nako,samo naprijed hrvati igraju nema sta
Ko vas hebe. Zakidate "manje " reprezentacije vec godinama. Nek je konacno i jednu od vasih zakacila "nepravda"
Ne mogu biti objektivan pošto navijam za zapadnu braću. Kakvi su - da su, uvijek će mi biti bliži od nekih rusa, turaka, njemaca... Plus što su do sad odigrali najbolje od svih, sa penalom ili bez.
mamu ti hebem čelavu, što ga nisi upozorio da ne svira lažne penale protiv država samo zato što su "manje" ili koje ti uvijek guze tvoje žabare?
Na stranu rasprava oko jel bio penal ili ne. No Kolina je u pravu...a ovi sto pominju nepostojeci ofsajd protiv Nigerije su u pravu ali ocigledno ne znaju razliku izmedju UEFA-e I FIFA-e.
.....hahaha....colinu treba penisom po čelu......imao je do sada tisuću i jednu priliku da komentira suđenje.....
Španija je oštećena, velika nepravda je učinjena
.......točno je da je španjolska oštećena....ali po toj logici je hr oštećena dva puta i to za španjolski penal koji je nepravedno dosuđen i hrvatskoj nedosuđeni penal........
Ramis zastao a ne smije
Celavi kenja opet.
A celo ne komentarise jel bio penal? Kao i uvijek ostete se male drzave i ovo je bilo samo da pobjedi spanija da izbjegne opasne protivnike..a ovako vec za koji dan ce da spreme kofere i kuci ;) kao sto im je i holandija par lekcija ocitala na SP.Bosna ostecena isto na SP pa nikom nista..pisaj po sirotinji a guraj sile..hrvatska sutra ce da dobije portugal ;) sretno !!!!!!!!
a nijega kritikovao što je dosudio nepostojeći penal?
Cuj utakmica je inace dobro vodjena a penal nije ni trebao biti sto je svako s parom ociju vidio. Zato se ni sami Spanjolci nisu bunili na ovaj izlet golmana. E moj Colina.
da je rijec o italiji onda bi ta greska sudija cutke prosla ne zapazena,...
da je pucao u drugu stranu mogao je golman izici jos 2 metra, ne bi mogao nista
Realnost..penal se morao ponoviti jer je golman izasao skoro 2m naprijed i sto su pojedini igrai vec utrcali u 16m a igrac nije ni sutnuo penal..sto se mora svirati da se ponovi, to valjda svi znamo koji pratimo fudbal..sto nije neu lazim u to.gol je priznat i to je kraj, ali ovakve greske im se ne smiju desavati..pogotov sto golman izlazi skoro 2m i samim tim skracuje ugao pucacu..
@u kontru ma vidis da je dodin pijun, nema ti to IQ toliki.
@u kontru sta nije bio gol? sta pricas ti? Penal se morao ponoviti po svim pravilima fudbala ako ne znas..to je greska sudija i tu nema diskusije..ovi sto udaraju minuse ocito neki kompleksasi iz HR..nedo Bog da je njima tako bilo bili bi ko bosnje od svjetskog pricaju nije bio ofsajd..
ionako nije ni bio penal