Optimističan pred dvoboj Lige prvaka
118
Cole: Znamo kako zaustaviti Messija i Barcelonu
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eda , ne znam gdje pokupi toliku pamet ... Da ovo tvoje ne procita ne bih mogao zaspati :)
kvota 120 na finale bajern i celzi
Ne treba podcjenjivat niti jedan niti drugi klub obadva su dobra i dat ce max od sebe veceras,bit che to fantasticna utakmica,neka bolji pobijedi.
eto koji ste vi levati ne znate uopste o cemu se radi, napisali cetvrtfinale...
A da kojim slučajem ovo nije polufinale? ne znam... Dragi Bože, svako danas može pisati i objavljivati blog...
Chelsea till I die
Ja navijam za Chelsea,ali ovde mi je smesno kad je rekao imacemo velike sanse ako ne bude igrao Lionel Messi.Ja mislim da on mora da igra jel to je za Finale nece Pep Guardiola nista rizikovati jer zna da imaju nahboljeg igraca sveta.Al\'volim sto Chelsea ima optimizma i moj omiljeni klub je Chelsea napred Chelsea ako pobedis Barcelonu onda ti niko nista nece moci jer Barcelona kazu da je ne pobediva,a Getafe je u tom istom okruzenju pobdeio Barcelonu i ja samilim da to nije nemoguce.
de ba hrkljus jesi normalan
Tako što ćete primjeniti Realovu taktiku prljavih faula,sjeckanja igre i naravno pritisak na sudije. Ako izgubite biće to zbog sudija kao i svaka utakmica koju izgubi HALA iz madrida
Cole je gigant
Haj Cole ne provaljuj se...ne moze ga cijela Evropa zaustaviti..pislji Celzi van svih formi ce ga zaustaviti..
Biće gusto, biće 0:2, biće 0:2....
smo bili protiv portugala pa nas ljudi nabusise pocijepase nas kao hrvatska vojska sluka sa armijom bih u operaciji oluja chetalje XD
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
puno pricaju ovi plavci nije mi jasno kako ce oni igrati protiv barse, a 2009 imali vise igraca i nisu pobjedili,a eto sad ce pobjedit a 3 puta losiji od te 2009. bogami su samopouzdani al raskalit ce se to ubitacnim pasovima kao i manui real svi su znali kako zaustavit mesija i barsu a niko nije dosad tako da sumnjam da moze esli kol koji prosjecan nogometas u engleskoj ligi.